Muren waterdicht maken: methodes voor vochtige binnen- en buitenmuren

Natte muren zijn geen nieuw fenomeen. Zowel oudere huizen als nieuwbouwwoningen worden ermee geconfronteerd. Je muren waterdicht maken kan enkel als je de precieze oorzaak van het vochtprobleem kent.

Een vochtprobleem aanpakken zonder te weten wat aan de basis ligt, is dweilen met de kraan open. Geen goed idee dus en een verspilling van je tijd en geld. Alleen de juiste behandeling maakt definitief komaf met het vochtprobleem en zal je muur waterdicht maken. 

Vochtexpert komt langs om de muren waterdicht te maken.

Vochtproblemen die voor een vochtige muur zorgen

Murprotec-vochtexpert bekijkt een vochtige muur.

Opstijgend vocht

Wanneer muren grondvocht absorberen als een spons, heb je last van opstijgend vocht. Het kan leiden tot schimmel, beschadigde muren en gezondheidsproblemen.

Gevel vertoont vochtplekken.

Doorslaand vocht

Doorslaand vocht ontstaat wanneer regenwater door poreuze buitenmuren naar binnen sijpelt, wat kan resulteren in vochtige plekken, schimmelvorming en schade aan de structuur. 

Condensatievorming op de muur. 

Condensatie

Warme, vochtige lucht die in contact komt met koude oppervlakken, zoals muren, condenseert. Dit kan leiden tot schimmelvorming, verfverkleuring en zelfs structurele schade.

 

Een gratis vochtdiagnose aan huis

Je muur waterdicht maken begint bij een vochtdiagnose. Onze vochtexpert komt gratis bij je langs om het vochtprobleem te onderzoeken en de oorzaak nauwkeurig te bepalen. Een kans die je niet wil missen.
Gratis expertise

Een muur waterdicht maken: binnen- en buitenmuren 

De meest geschikte behandelmethode is volledig afhankelijk van de oorzaak. Een buitenmuur waterdicht maken of een binnenmuur waterdicht maken is namelijk een heel ander verhaal en twee compleet verschillende technieken.

Buitenmuur waterdicht maken   

Blijven je buitenmuren te lang vochtig na een regenbui of merk je schimmel of barsten op in je gevel? Dan is de kans groot dat doorslaand vocht de boosdoener is. Om dit verschijnsel voor eens en altijd een halt toe te roepen kies je het best voor een gevelimpregnatie. We creëren hierbij een vochtafstotende laag waardoor we je buitenmuren waterdicht maken.  

Soms kiest men ook voor het overschilderen van de gevel met vochtwerende verf, helaas is dit geen langdurige oplossing. Vochtwerende verf lost het bestaande vochtprobleem niet op.  

Ook de techniek om een tweede gevel voor de bestaande te plaatsen wordt af en toe toegepast, maar dat is een heel intensief werk met een vaak even indrukwekkend prijskaartje.  

Doe beroep op een Murprotec-vochtexpert om te weten te komen hoe je het best je buitenmuren waterdicht kan maken. Op basis van een grondige vochtanalyse bepalen ze de oorzaak en bespreken we samen de mogelijke oplossingen.

Lees alles over je gevel impregneren
Gratis expertise
Vochtexpert maakt buitenmuren waterdicht
Murprotec vochtexpert maakt binnenmuren waterdicht

Binnenmuur waterdicht maken 

Ontsieren vochtplekken en schimmels je binnenmuren? Mogelijks is het te wijten aan opstijgend vocht als gevolg van een beschadigde of fout geplaatste waterkering. In dat geval adviseren we een muurinjectie. Je aangetaste binnenmuren worden voorzien van een vochtwerend middel dat wordt ingespoten in de beschadigde muur. Deze zal functioneren als nieuwe waterkering.  

Vochtige muren ontstaan niet alleen door opstijgend vocht. Ook condensatie ligt vaak aan de oorzaak, dan zal een muurinjectie je muren niet droog maken. Condens in huis behandel je met behulp van een luchtbehandelingssysteem. Dit toestel zorgt ervoor dat er voldoende luchtcirculatie is. En dat tot in de kleinste hoekjes van de ruimte. Hierdoor krijgt vochtige lucht niet de kans zit te nestelen op je koude muren.

Lees alles over je muren injecteren
Lees alles over onze luchtbehandeling

Vraag nu je gratis expertise aan

We bellen je zo snel mogelijk op om een afspraak te maken

Gemiddeld kiezen jaarlijks 15.000 gezinnen voor Murprotec
Of bel gratis 0800 14 607

Waterdichte muren dankzij de #1 vochtexpert in Europa

  • Tot 30 jaar garantie  

  • Meer dan 70 jaar ervaring  

  • Geen onverwachte kosten 

  • Persoonlijke service 

Hoe gaan we te werk?

De eerste stap in definitief waterdicht maken van je muur is altijd een gedetailleerde en uitgebreide expertise van het vochtprobleem. We komen hiervoor gratis bij je langs.

  1. Vraag online je gratis expertise aan  

  2. We contacteren je zo snel mogelijk om een afspraak te maken  

  3. Onze vochtexpert komt langs en analyseert het vochtprobleem  

  4. Je krijgt meteen een oplossing op maat om je muur waterdicht te maken 

Zo maken we je muur waterdicht

Icoon klembord (geel)
1

Gratis expertise

Onze vochtexpert komt volledig gratis bij je thuis langs om vochtmetingen uit te voeren en het vochtprobleem gedetailleerd te analyseren.

Icoon offerte (geel)
2

Voorstel op maat

Hij stelt vast welke vochtbestrijding nodig is om je vochtprobleem definitief op te lossen en geeft je alle info om een goede beslissing te kunnen nemen.

Icoon werfleider (geel)
3

Definitieve vochtbehandeling

Ons team plant alles tot in de puntjes in zodat onze vochtbestrijders op de afgesproken datum aan de slag kunnen. Om zo het vocht voor eens en altijd te bestrijden.

Icoon checklist (geel)
4

Controle na de werken

Geen Murprotec zonder quality check. Daarom komen we na de werkzaamheden nog eens langs om te controleren of alles goed verlopen is.

Reken op Murprotec om een betrouwbare en correcte analyse te maken van je vochtprobleem – volledig gratis. Zo ben je altijd zeker van een definitieve vochtbestrijding van elk vochtprobleem. Dat beloven we met onze kwaliteitsgarantie.

Waarom je beter niet wacht om je muur waterdicht te maken

Vochtige muren, of het nu gaat om je buiten- of binnenmuren, vormen een risico. Waterdichte muren zijn geen overbodige luxe. Door je muren te beschermen tegen doorslaand of optrekkend vocht bescherm je ook je woning, je portefeuille en je gezondheid. Een vochtprobleem kan de structuur van je huis namelijk stevig aantasten, met alle gevolgen van dien. Vochtplekken, schimmelvorming, salpeter, gezondheidsproblemen, houtrot, beschadigde structuren van je huis, ongedierte zoals zilvervisjes, enzovoort.  

Merk je een vochtprobleem? Onderneem dan onmiddellijk actie!

Gratis expertise

Murprotec maakt komaf met vocht in heel België

De vochtspecialisten van Murprotec België zijn actief in heel het land. Met onze gratis expertise en definitieve vochtbehandelingen helpen we gezinnen van aan de kust tot in de Ardennen aan een gezondere leefomgeving. Daar zijn ze blij om, en wij ook!

Graag deel ik mijn positieve ervaring met Murprotec en specifiek met Sebastiaan. We werden snel en professioneel geholpen. Samen met Sebastiaan, die duidelijk veel kennis heeft, hebben we onze krachten gebundeld (ik ben zelf bouwkundig ingenieur) om het probleem van doorslaand vocht door gevelbeschadigingen te identificeren en een effectief stappenplan op te stellen. De samenwerking verliep soepel en ik ben erg tevreden met de geboden service.

Jadon Beerlandt 2024

Na een bezoek van Sebastiaan Decoene weten wij wat de oorzaak is van onze beschadigde binnenwand. We kregen ook advies over de beste aanpak. Murprotec kan het probleem niet oplossen omdat dit hun specialisatie niet is. Maar het advies over oorzaak en aanpak is al een hele geruststelling. Bedankt voor de goede service!

Johan Van der Berg 2024

De werken tegen opstijgend vocht in de woning werd met zorg en precisie uitgevoerd. De professionaliteit en toewijding van het team vanaf de aanvraag offerte tot nazorg zijn lovend. De aandacht voor de kwaliteit van het werk spreken boekdelen over de inzet en het vakmanschap van het bedrijf.

Marleen De Smet 2024

Goede uitleg van een infiltratie probleem, en de volgende stappen die te ondernemen zijn.

Sander Gurdeep Singh 2024

Dhr. Decoene kwam na afspraak bij ons ter plaatste. In een tof en verhelderend gesprek lichte dhr. Decoene tie dat wij helemaal geen last hebben van optrekkend vocht - doch louter condens door overmatig vocht. Hij staafde zijn mening ook met metingen en extra uitleg. De open en eerlijke houding vond ik schitterend - hij kon ons vlot een dure behandeling verkocht hebben, maar verkoos dit niet te doen omdat het zinloos is.

Jasper Dekeyser 2024

Duidelijke en vriendelijke uitleg van Sebastiaan. Merci!

D. Dehulster 2024

Werken zoals afgesproken uitgevoerd. Contacten met Roland verliepen ook zeer vlot.

Johan Cottenier 2024

Vandaag is Sebastiaan langsgekomen voor een vochtanalyse. Bedankt voor de hulp, en de eerlijke analyse. Jammer genoeg is dit iets die niet door jullie hersteld kan worden. Anders had ik zeker gebruik gemaakt van jullie diensten.

Jeffrey Bertem 2024

Zeer snelle en professionele service. Goede, eerlijke analyse en uitleg door Sebastiaan: geen onnodige kosten indien uit analyse blijkt dat ze niet kunnen helpen.

Matthijs Hamers 2024

Uitstekend werk van Vital. Zeer netjes, goede communicatie, zeer vriendelijk en altijd op tijd.

Paul Nobbs 2024

Heel professionele en uitgebreide uitleg. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Skrällan Goetschalckx 2024

Super vriendelijk en behulpzaam kwestie van de juiste raadgeving en de juiste oplossing zoeken.

Daniel Parodi Toro 2024

Peter Pairoux 2024

CTA toestel met plaatsing direct in de ruimte aan buitenmuur. Goed geplaatst, 1e onderhoud correct gedaan, had gewenst effect, als je heel geluidsgevoelig bent: goed vooraf bevragen, na een tijd wende het voor ons wel, maar dit is persoonlijk (debiet is ook aangepast).

Heleen Keej 2024

Kim is vlot.

Christel Opdebeek 2024

Frissen Timmermans 2024

Mijnheer Ali kwam bij ons thuis om oplossingen te zoeken voor ons vochtprobleem. We kregen goed advies en het bedrijf lijkt betrouwbaar!

André Mayeur 2024

Heel sympathiek en heel professioneel. Hij neemt de tijd om goed uit te leggen welke methode toegepast moet worden, wat de bedragen van de verschillende offertes inhouden,...

Emma Van De Wiele 2024

Onberispelijke expertise, aangenaam in de omgang, stipt en snelle reactie in elke fase van de opdracht.

Pierre Vanderstraeten 2024

Sandrine Sadiki 2024

Heel goed advies. Super aangenaam personeel. Zeker aan te bevelen.

Jerome Pirotte 2024

Luisterde goed naar de problemen. Gaf mij goed advies zonder iets te willen verkopen. En heel beleefd. Ik raad deze expert aan. En hij heeft mij goed doen nadenken.

Rino Pullano 2024

Dank aan Ali Terab voor zijn professionaliteit en het goede advies tijdens zijn bezoek aan mijn huis. Ik ben heel tevreden over zijn expertise.

Este Fania 2024

Heel goede ervaring. Dankjewel Carmelo.

Alan Panza 2024

Heel professionele offerte. Een stiptheid en grondigheid die ik erg waardeer.

Erwan Delcour 2024

Vriendelijk contact en uitgebreide informatie. Duidelijke uitleg.

David Georis 2024

Het bezoek van de expert is heel goed verlopen. Uitstekende uitleg om ons het beste advies te geven, volledige informatie over onze situatie, ons vochtprobleem en de voorgestelde oplossingen. Was niet enkel gericht op verkopen, maar probeerde het best mogelijke advies te geven voor de specifieke situatie. Bedankt!

Laura Gregori 2024

Het bezoek van de heer Montagna verliep uitstekend, zeer professioneel. Eenvoudig, duidelijk en precies! Bedankt.

Philippe Decobecq 2024

Tot nu toe ben ik heel tevreden over zowel de persoon die de waarnemingen kwam doen als de persoon die het werk heeft uitgevoerd. Snel, schoon en goed uitgevoerd werk. Wij hadden contact met mijnheer Noviello en mijnheer Mingerulli. Er staat een controle gepland over 19 maanden. Ik hoop dan even tevreden te zijn.

Marie Fagnot 2024

Naar aanleiding van een vochtprobleem hebben we Murprotec ingeschakeld. Lorenzo Mingerulli kwam bij ons langs en we waren heel tevreden over zijn bezoek. Hij is toegewijd aan zijn werk en kon al onze vragen beantwoorden en ons geruststellen.

Justine Delcourt 2024

Mijnheer Nicolas Montagna kwam bij ons de expertise uitvoeren. Hij was erg vriendelijk en legde goed uit wat er zou gebeuren. Wij bedanken hem hartelijk.

Laurent M. 2024

De heer Montagna Nicolas is op 16 mei 2024 bij mij thuis langsgekomen. Hij is heel professioneel en sympathiek. Gaf goed advies en heeft het probleem duidelijk uitgelegd. Aangenaam contact. We zijn met hem in zee gegaan.

Guy Baeveghems 2024

Heel tevreden over de volledige interventie en het goede contact met de technicus die de inspectie is komen doen, mijnheer Durieux.

Renato Mulone 2024

Julien Descamps heeft een heel goede expertise uitgevoerd. Alles was duidelijk. Ik heb alle nodige informatie gekregen en hij heeft al mijn vragen helder beantwoord. Ik beveel hem sterk aan.

Pedro Fueyo 2024

Dhr. Durieux is bij mij langsgekomen. Hij is heel vriendelijk en professioneel. Hij gaf goed advies en legde alles duidelijk uit. Heel aangenaam contact.

Agnes Schlit 2024

Murprotec is drie keer bij ons thuis gekomen. Omdat we een heel vochtige kelder hebben waar water in staat, hadden we die nog niet schoongemaakt sinds we verhuisd zijn. We hadden een vermoeden van huiszwam, dat zich heel snel verspreidt. Desondanks besteedden de eerste twee mannen helemaal geen aandacht aan dit vermoeden, noch aan ons huis. Ik moest alles ontsmetten na hun passage en moest bepaalde dingen weggooien, zoals tapijten, dweilen, enz. Toen dhr. Fontaine langskwam, verliep alles wel perfect. Hij probeerde ons hui echt zo proper mogelijk te houden. De werkzaamheden zijn ook goed verlopen. Na 5 dagen zien en voelen we al een verschil, aangezien we voor aanvang een luchtvochtigheid van 95% hadden. We bedanken hem van harte!

Stessy Dg 2024

Mijnheer Capiau is erg professioneel en volgt zijn werven goed op. Hij is vriendelijk en begripvol. Hij geeft duidelijke uitleg. Ik kan hem echt aanbevelen!

Ann Blockmans 2024

Heel goede expertise en duidelijke uitleg van expert Albertino Marcon. Hij is heel sympathiek.

Alexandre Vanbeveren 2024

Ik heb in 2019 een beroep gedaan op Murprotec. Uitstekende service. Ik zou ze opnieuw inschakelen. Wij hadden mijnheer Durieux Neil, die aan al onze verwachtingen beantwoordde. Wij impregneren nu ons hele huis en kiezen opnieuw voor deze professionele aanpak. Ik stond erop dat mijnheer Durieux het project zou beheren omdat wij altijd graag met dezelfde mensen werken, vooral als die over de nodige expertise beschikken.

Laaouina Malika 2024

Betreft: eerste bezoek van Murprotec. De heer Christian Rombaux van Murprotec kwam bij ons thuis langs naar aanleiding van een vochtprobleem onderaan een muur. Zijn expertise en uitleg waren heel duidelijk. Hij beantwoordde probleemloos al onze technische vragen, maar ook zaken als: de zekerheid van het resultaat en de totale oplossing van ons probleem dankzij het voorgestelde werk, de bevestiging dat deze werken het probleem niet zullen verplaatsen naar een ander deel van het gebouw en vragen over de 30 jaar garantie die Murprotec na de werken biedt. Hij had ook aandacht voor onze wens om het werk te laten uitvoeren door gekwalificeerd personeel dat bijzonder voorzichtig zou zijn met de omgeving waarin ze zouden werken. Na rijp beraad wilden we bepaalde elementen van het contract aanpassen en dat was geen enkel probleem. We bedanken hem hartelijk voor zijn flexibiliteit, begrip en vriendelijkheid.

Catherine Brzozka 2024

Christian Rombaux heeft een echte passie voor zijn vak, is heel professioneel en ik was heel blij met de offerte die hij maakte voor een groot probleem met optrekkend vocht. Ik beveel hem zonder aarzelen aan!

Valérie De Vos 2024

Dhr. Rombaux kwam heel snel bij ons langs, gaf uitstekende uitleg en stelde een heel correcte offerte op! Wij bevelen hem aan.

Julie Melin 2024

Ik beveel de heer Rombaux Christian aan. hij was heel vriendelijk en professioneel tijdens zijn bezoek.

Romain Silveri 2024

Nicolas Montagna heeft mij goed advies gegeven.. Ik kreeg een gedetailleerde uitleg. Hij nam echt zijn tijd, waarvoor ik dankbaar was.

Sylvie Vanden Bosch 2024

Ik bedank Fabian voor zijn professionalisme! Ik raad hem ten zeerste aan.

Sarah Canard 2024

Wij bedanken de firma "Murprotec", en in het bijzonder de heer Rombaux Christian, voor zijn advies en professionalisme. (aan te bevelen) Mijnheer en mevrouw Bellot.

Fabienne Leni 2024

Perfect contact met mijnheer Rombaux. Heel vriendelijk en professioneel. Heel duidelijke uitleg! Aan te bevelen!

Benoit Saucez 2024

Aangenaam en duidelijk gesprek. We weten wat de problematiek is en hoe dit verholpen kan worden. Het bedrijf en manier van werken wordt goed toegelicht.

Domien Cools 2024

Luc Van Raemdonck heeft een zeer goede en correcte vochtbestrijdingadvies gegeven voor een correcte prijs.

Valerie De Loose 2024

Zeer duidelijke en eerlijke uitleg gekregen van Kim. Hij staat duidelijk achter het bedrijf en hun product wat een enorm gevoel van vertrouwen geeft.

Jorne Van Helvert 2024

Super, vriendelijk, vlot gedaan door Steven. Bedankt

May Briers 2024

Heel goede verkoper. Ernstig, sympathiek,...

Laurence Capitaine 2024

Heel blij met het bezoek van mijnheer Ali Terab. Een betrouwbare expert die de tijd neemt om alles uit te leggen en klanten gerust te stellen. Hij luistert en is zeer professioneel. We hebben eerst koffie en taart gegeten voor we onze aankoop bevestigd hebben. Ik beveel deze zeer vriendelijke mijnheer aan en hoop het bedrijf te kunnen aanbevelen nadat de werken uitgevoerd zijn. 😊😀👍

Véronique Moreau 2024

Ik had een afspraak met de heer Terab. Hij is professioneel en efficiënt en luistert. Ik raad dit bedrijf en deze vertegenwoordiger echt aan.

Cynthia 2024

Uitstekend contact met de heer Terab. Hij is heel professioneel en luistert naar de behoeften van de klant! Ik beveel hem aan iedereen aan die deze dienst nodig heeft.

Florian Putz 2024

De heer Christian Rombaux. Goede service, uitleg en beschikbaarheid. Geeft snel advies.

Katy K 2024

Satchel De Hooghe 2024

Julien Descamps heeft een heel goede expertise uitgevoerd. Alles was duidelijk. Ik heb alle nodige informatie gekregen en hij heeft al mijn vragen helder beantwoord. Ik beveel hem sterk aan.

Pedro Fueyo 2024

Vanderstraeten Brice 2024

Hallo. Na een bezoek van de heer Rombaux van Murprotec hebben we een contract voor een behandeling tegen vocht getekend. De informatie en de verklarende schema's waren heel duidelijk. Hetzelfde geldt voor de technicus, de heer Noviello. Ze kennen hun producten heel goed en begeleiden je zo goed mogelijk om de beste oplossing voor je probleem te vinden. Ze luisteren ook goed naar je wensen en zijn erg vriendelijk. Aarzel niet om hen te contacteren. Sylvie

Foucart Sylvie 2024

Snel en aangenaam contact. Vriendelijke en professionele verkoopster. Het is nog een paar weken wachten voor de installatie van ons toestel.

Anne-Sophie B. 2024

Seb Seb 2024

Betreft: eerste bezoek van Murprotec. De heer Christian Rombaux van Murprotec kwam bij ons thuis langs naar aanleiding van een vochtprobleem onderaan een muur. Zijn expertise en uitleg waren heel duidelijk. Hij beantwoordde probleemloos al onze technische vragen, maar ook zaken als: de zekerheid van het resultaat en de totale oplossing van ons probleem dankzij het voorgestelde werk, de bevestiging dat deze werken het probleem niet zullen verplaatsen naar een ander deel van het gebouw en vragen over de 30 jaar garantie die Murprotec na de werken biedt. Hij had ook aandacht voor onze wens om het werk te laten uitvoeren door gekwalificeerd personeel dat bijzonder voorzichtig zou zijn met de omgeving waarin ze zouden werken. Na rijp beraad wilden we bepaalde elementen van het contract aanpassen en dat was geen enkel probleem. We bedanken hem hartelijk voor zijn flexibiliteit, begrip en vriendelijkheid.

Catherine Brozozka 2024

Zeer directe en duidelijke uitleg verkregen.

Stef W 2024

Luisterde goed naar de problemen. Gaf mij goed advies zonder iets te willen verkopen. En heel beleefd. Ik raad deze expert aan. En hij heeft mij goed doen nadenken.

Rino Pullano 2024

Dank aan Ali Terab voor zijn professionaliteit en het goede advies tijdens zijn bezoek aan mijn huis. Ik ben heel tevreden over zijn expertise.

Este Fania 2024

Heel goede ervaring. Dankjewel Carmelo.

Alan Panza 2024

Heel professionele offerte. Een stiptheid en grondigheid die ik erg waardeer.

Erwan Decours 2024

Vriendelijk en volledig contact. Duidelijke uitleg.

David Georis 2024

Goede uitleg van een infiltratie probleem, en de volgende stappen die te ondernemen zijn.

Sander Gurdeep Singh 2024

De werken tegen opstijgend vocht in de woning werd met zorg en precisie uitgevoerd. De professionaliteit en toewijding van het team vanaf de aanvraag offerte tot nazorg zijn lovend. De aandacht voor de kwaliteit van het werk spreken boekdelen over de inzet en het vakmanschap van het bedrijf.

Marleen De Smet 2024

Na een bezoek van Sebastiaan Decoene weten wij wat de oorzaak is van onze beschadigde binnenwand. We kregen ook advies over de beste aanpak. Murprotec kan het probleem niet oplossen omdat dit hun specialisatie niet is. Maar het advies over oorzaak en aanpak is al een hele geruststelling. Bedankt voor de goede service!

Johan Van der Berg 2024

We zaten al 2 jaar met een vochtprobleem waardoor onze buitenmuren aan de binnenkant vochtig werden met schimmelvorming bij lage buitentemperaturen. Assem van Murprotec was langsgekomen, hij heeft ons super verder geholpen en het probleem is intussen opgelost. Super bedankt!

Matthias Janssens 2024

Frissen Timmermans 2024

Christel Opdebeek 2024

Mara Zutterman 2024

Stipte vertegenwoordiger, heel beleefd en aangenaam. Duidelijke en begrijpelijke uitleg. Bedankt voor jullie expertise.

Benoit Rommes 2024

Geweldig contact met mijnheer Montagna en mijnheer Noviello van de vestiging in Frameries. Zeer grondige en nuttige uitleg. We hebben samen oplossingen bedacht die zowel aan de technische als de esthetische eisen voldeden. Je merkt dat ze verstand van zaken hebben. Hartelijk dank en tot binnenkort voor de installatie van de ventilatie en de injectie.

Christelle 2024

Wick BE 2024

Wij hadden een uitstekend contact met mijnheer Terab. Hij is transparant en professioneel. Daardoor werd de offerte opstellen een aangename ervaring. Bedankt!

Isabelle Moisse 2024

Heel vriendelijk, heel grondige uitleg en veel geduld. Bedankt mijnheer.

Volont Claire 2024

Gekwalificeerd personeel, een bedrijf dat weet wat er moet gebeuren. Geen gedoe of onnodige blabla. Ik kan ze sterk aanbevelen.

Cyril Driscart 2024

Ali is op huisbezoek gekomen. Hij is heel professioneel, begripvol en sympathiek. Zijn offerte was heel correct en hij gaf ons advies voor onze volgende werken via hun bedrijf. 100% aan te bevelen.

Laurie Libert 2024

Mijnheer Ali is goud waard. Hij kent zijn vak door en door, hij geeft je een precieze diagnose zonder taboes. Hij analyseert samen met jou de problemen die je hem toont en hij neemt de tijd om alles uit te leggen tot je elke stap begrijpt. Hij is vanaf het begin heel makkelijk om mee te praten en hij maakt je dag echt beter. Ik raad hem ten zeerste aan!

Muset Charlotte 2024

Heel professionele en competente expert!

Jeason Counas 2024

Goede kennis van zijn vak en zeer efficiënt.

Christian Coelmont 2024

Heel erg goede ervaring met Murprotec. Heel duidelijk, heel concreet. Davyn Capiau, die bij mij thuis kwam, was uiterst efficiënt. We hopen nu dat het werk vruchten zal afwerpen. Ik kan Murprotec aanraden.

Alain Corduant 2024

Mijnheer Montagna Nicolas kwam vandaag langs voor een vochtprobleem. Hij legde de problemen goed uit en was erg vriendelijk. Hij is een goede adviseur en is heel behulpzaam. Ik zou hem 100% aanbevelen. Bedankt.

Rebecca Gabrielli 2024

Christian Rombaux was heel vriendelijk, gaf me goede uitleg en stelde een oplossing voor die aangepast was aan mijn probleem.

Renaud Hamtiaux 2024

We waren heel blij met het bezoek en de uitleg die we kregen van Christian Rombaux. Hartelijk dank voor uw vriendelijkheid. De familie Mollura Giuseppe.

Catena Messina 2024

Julien. Goede ervaring. Goede uitleg van wat er zou gebeuren. Stelde een offerte op in functie van het budget. Stelde alternatieven voor de ingreep voor.

Melo Naveau 2024

Super goede relatie met de verkoper, Christian Rombeaux, die op een zaterdag langskwam en een plekje in zijn agenda voor me kon vinden.

Christine Comopolis 2024

Plus: technicus Jeremia Noviello en zijn zeer vriendelijke en competente partner Is: wat lange wachttijd tussen de ondertekening, 1e technische inspectie en uitvoering van het werk Min: eerste verkoopbenadering iets te direct Ik kijk uit naar de start van het werk en zal mijn review na afloop aanpassen of opnieuw publiceren.

Martin Deléphine 2024

Carine is een aangename persoon die het Murprotec-concept heel goed uitlegt.. Veel dank aan haar.

Schirru Jean-Pierre 2024

Uitstekend gesprek en diagnose.

Palu Tony 2024

We hadden een afspraak en tekenden met de heer Terab, die heel professioneel was en naar ons luisterde! We bedanken hem voor het goede werk.

Nicolas Annaert 2024

Louis Andre 2024

Jeroen Vermeiren 2024

We konden probleemloos een afspraak maken, en de vertegenwoordiger was netjes op tijd bij ons. Uiteindelijk bleek ons probleem iets dat we zelf konden oplossen. Dus Murprotec kon niets aan ons verdienen. Toch nam de vertegenwoordiger zijn tijd om alles uit te zoeken. Hij gaf ons een aantal nuttige tips om ons probleem verder aan te pakken.

Pieter De Witte 2024

Vlotte, duidelijke uitleg gekregen van Kim.

Nancy Bergmans 2024

Marjan Vervoort 2024

Dhr Decoene kwam na afspraak bij ons ter plaatste. In een tof en verhelderend gesprek lichte dhr Decoene tie dat wij helemaal geen last hebben van optrekkend vocht - doch louter condens door overmatig vocht. Hij staafde zijn mening ook met metingen en extra uitleg. De open en eerlijke houding vond ik schitterend - hij kon ons vlot een dure behandeling verkocht hebben, maar verkoos dit niet te doen omdat het zinloos is.

Jasper Dekeyser 2024

Duidelijke en vriendelijke uitleg van Sebastiaan. Merci!

D. Dehulster 2024

Werken zoals afgesproken uitgevoerd. Contacten met Roland verliepen ook zeer vlot.

Johan Cottenier 2024

Vandaag is Sebastiaan langsgekomen voor een vochtanalyse. Bedankt voor de hulp, en de eerlijke analyse. Jammer genoeg is dit iets die niet door jullie hersteld kan worden. Anders had ik zeker gebruik gemaakt van jullie diensten.

Jeffrey Bertem 2024

Snelle reactie na het online aanvragen van een advies! Duidelijke communicatie en vriendelijke service ter plaatse!

Kaija Sanders 2024

Mijnheer Capiau is erg professioneel en volgt zijn werven goed op. Hij is vriendelijk en begripvol. Hij geeft duidelijke uitleg. Ik kan hem echt aanbevelen!

Ann Blockmans 2024

Ik heb samengewerkt met de heer Descamps en de heer Noviello voor de behandeling van opstijgend vocht in mijn huis. Ode hoge prijs schrikt in het begin misschien wat af, maar je krijgt er wel echte vakkennis en een uitstekende service voor. Ik ben volledig tevreden over het uitgevoerde werk. Ik ben momenteel bezig met het installeren van ventilatie in mijn kelder.

Pierre Cuignet 2024

Ik had een korte ontmoeting met Nicolas Montagna, die erg vriendelijk was, maar vooral concrete uitleg gaf en mijn vragen helder beantwoordde. Hij kent zijn vak erg goed en boezemt echt vertrouwen in, dus ik kan niet wachten om de resultaten te zien. Bedankt.

Nasta Dzz 2024

Het eerste huisbezoek was erg aangenaam. We waarderen de duidelijke informatie en het professionalisme van Nicolas Montagna tijdens deze eerste ontmoeting.

Violette Nys 2024

Zeer snelle en professionele service. Goede, eerlijke analyse en uitleg door Sebastiaan: geen onnodige kosten indien uit analyse blijkt dat ze niet kunnen helpen.

Matthijs Hamers 2024

Deskundigheid ten top met dank aan Carina Capiello.

Frez Pelaez 2024

10 organisaties gecontacteerd voor vocht/water lek en enkel Murprotec nam contact op. Super vriendelijk, 24 uur na contact langsgekomen, super service! Dikke merci Sebastiaan!

Delphine Verrees 2024

Serieus advies en expertise. Ik raad hen aan.

Brunelle Manon 2024

Zeer tevreden over de duidelijke uitleg en expertise die ik van Kim gekregen heb. Heeft alle metingen laten zien, duidelijk uitgetekend en overlopen waar er geïnjecteerd moet worden, verder verloop concreet toegelicht, prijs (zonder enige) druk met mij besproken,.. absoluut tevreden over de eerste stappen die genomen zijn! Nu de rest nog even afwachten, maar ik heb er vertrouwen in :-)

Rosie 2024

Waren zeer tevreden heel goede uitleg en zeer vriendelijke man KIM :-)

Reinhilde Hendrix 2024

Aangenaam, vriendelijk, duidelijke uitleg.

Bianca Voorpijl 2024

Heldere uitleg over de mogelijke oplossing.

Ivo S 2024

Aangename man met kennis van zijn vak en producten. Professionele uitleg. Kortweg, we hebben een goed gevoel bij de firma.

Ilse Pintens 2024

Hele duidelijke en professionele uitleg ontvangen via Kim. Dankjewel!

Okina De Cock 2024

Duidelijke informatie en professioneel advies.

Maïa Fays 2024

Heel duidelijke uitleg door Kim gegeven met heldere analyse en oplossing.

Pieter Vandekerkhof 2024

Romain Dormans 2024

Romeo Angelique 2024

Deze week kwam Sebastiaan n.a.v. vermoedelijke vochtproblemen in onze woning bij ons langs. Hij constateerde dat de problemen geen vochtproblemen waren, maar vanuit een ander probleem kwam en dat we dat best laten aanpakken. Algemeen een aangenaam en vlot contact.

Sara Van den Heede 2024

Zeer goed advies, begrip voor het probleem met passende oplossing.

Romy Zaletelj 2024

Vrienden adviseerden mij om bij dit bedrijf een afspraak te maken voor een vochtklus in mijn woning. Nadat ik op de site een afspraak had aangevraagd, werd ik binnen 24 uur opnieuw gecontacteerd om een datum vast te leggen. De afspraak verliep rustig, de uitleg was duidelijk, het advies was goed. Ze proberen u niet onnodig werk te laten doen. De heer Terab was erg aardig en vriendelijk. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden over de service! Ik raad hen ten zeerste aan!

Shanti Vankerckhove 2024

Kim heeft ons super goed en snel verder geholpen.

Anne Nijs 2024

Martin Denis 2024

Poulain Alisson 2024

Zeer zorgvuldige, duidelijke en nauwkeurige uitleg. Zeer goed contact. Dankjewel.

Wendy Scheer 2024

Duidelijke info.

Jll Bnsch 2024

Zeer tevreden, zeer professioneel, ik raad het ten zeerste aan.

Louise Dertocle 2024

Geweldige expertise van de heer Chabeau, ik ben eindelijk klaar met mijn vochtproblemen!!

Jamis Martinelli 2024

Met dank aan Thomas Chabeau voor dit uitzonderlijke werk!

Marthe M 2024

Uitstekende service en duidelijke en nauwkeurige uitleg, niets op aan te merken. Wij zijn zeer tevreden.

Chrystelle Mattelart 2024

Kim heeft de tijd genomen voor de uitleg en was heel erg vriendelijk. Doet zijn job met hart en ziel!

Michelle Hendrix 2024

Mélanie Pizarro Salazar 2024

Expertise gehad met medewerker Kim van jullie bedrijf. Top vertegenwoordiger! Een echte aanrader.

Nancy Beelen 2024

Snelle en professionele service, goed advies, zeer vriendelijk personeel. Effectief, raad ik aan.

Sophie Bernard 2024

Fantastisch! Heel erg bedankt! Zeer duidelijke uitleg!

Pierre-Yves Meert 2024

Anais Gerard 2024

Super contact.

Mounia Delepierre 2024

De werkzaamheden zijn in drie fases uitgevoerd; van 14 december 2023 tot 11 januari 2024. (ventilatie, injectie, drainage en omkasting). Met de verschillende mensen die de werkzaamheden uitvoerden, had ik geen problemen. Veel professionaliteit, rustige mensen. Mijn enige spijt misschien (maar de tijd zal het leren). . . . omdat ik niet veel eerder van uw diensten gebruik heb gemaakt.

Anita Bacciaglia 2024

Eerste onberispelijke bezoek van de vertegenwoordiger de heer Palascino en zeer goede uitleg gegeven. Tweede bezoek van de technicus, de heer Noviello, voor bevestiging van de site. Alles wordt heel goed uitgelegd en ik kijk uit naar het project.

Patrick Vervaeck 2024

Christian Rombaux, betrouwbaar persoon, topkwaliteit en zeer professionaliteit. Aanrader!

Justine Ghislain 2024

De ontmoeting verliep erg goed met de heer Rombaux! Bewaar hem, het is een heel goed item!

Nadège Glineur 2024

Zeer professioneel en zeer punctueel. Zeer goed advies en ook een eerlijke prijs. Ik raad ten zeerste aan.

Gwennael Deladrier 2024

Geweldig advies van de heer Yves Herman, zeer professioneel bedankt.

François Ervyn 2024

Zeer duidelijke uitleg van Christian ROMBAUX. Zeer vriendelijk, attent.

Eloïse Benoit 2024

Goede ervaring, goede uitgebreide uitleg, vriendelijk en vrolijk.

Tamara Speta 2024

Christian Rombaux gaf zeer goed advies.

Jeremie-Maxence Mannerie 2024

De heer Capiau Davyn, uitstekende uitleg.

Jordan Bossier 2024

Topdeskundigheid, zeer professionele service.

Denise Acar 2024

Nicolas Montagna, serieus persoon, blij met het ontvangen contact.

Joel Heymans 2024

Serieus en professioneel bedrijf met kwaliteitswerk dat op tijd wordt uitgevoerd.

Lambert Albert 2024

Bernard Vandenbroucke 2024

Contact met Albertine oké ☺️

Genevieve Bastaits 2024

Zeer goed en nauwkeurig advies.

Christelle Mbanza 2024

Goed advies.

Channa Gourdin 2024

Sylvie Demaret 2024

Geweldig, zoekt naar oplossingen en erg vriendelijk.

Raphaël Vanderhaeghen 2024

Yves Hermant 2024

Zeer complete en kwalitatieve eerste ontmoeting van de heer Hermant, de uitleg, adviezen en voorbeelden zijn zeer goed.

Benjamin Dupont 2024

Zeer goede uitleg van de uit te voeren werkzaamheden en de zorgen van de kelder door de heer Rombaux Christian. Professioneel en zeer vriendelijk.

Chicciboom 2024

Volledige expertise met een oplossing aangepast aan onze behoeften en ons budget. Met dank aan Albertino voor zijn tijd en kennis.

Merylie Megank 2024

Een grote dank aan de heer Mingerulli Lorenzo voor uw eerlijkheid. Het probleem bij mij te hebben opgemerkt (een absolute aanbeveling, deze persoon kent zijn vak !!!)

Alain Hendrickx 2024

Guillaume Desoignies 2024

De heer Rombaux Christian gaf zeer goed advies en begreep mijn verzoek perfect. Zeer professionele en onberispelijke uitleg!

Annick Van der Poorten 2024

Chantal Renac 2024

Zeer prettig persoon, goed advies, kent haar werk, ik beveel haar aan bij mensen die een correcte offerte met advies willen.

Luca Bastien 2024

Topervaring met Carina, professioneel, glimlachend en zeer goed advies! Ik ben volledig overtuigd! Ik raad 1000% aan!

Savina D'aurizio 2024

OK, voorlopig helemaal tevreden met de opvolging van ons dossier, ik hoop op resultaat!! En dankzij de technicus Jeremia Noviello.

John Redwood 2024

Zeer informatief, kon mij helpen door diverse vragen te beantwoorden over mijn andere renovatieprojecten en mij goed advies te geven.

Caroline Lemerle 2024

De Albertino-technicus, zeer professioneel en goed advies. Hij weet waar hij het over heeft en beantwoordt alle vragen.

Mike Chonquerez 2024

Zeer vriendelijke persoon. Zeer goede uitleg. Iemand die het probleem correct uitlegt met dank aan Cappiello Carina.

Fred Bodart 2024

Vriendelijke deskundige. Uiteindelijk uitleg gevolgd door concreet advies... En geen bijkomende kosten!!!

Guy Bertholomé 2024

Met dank aan Christian Rombaux voor zijn advies, zijn expertise en zijn vriendelijkheid. Ik zal Murprotec aanbevelen aan de mensen om mij heen.

Benjamin Desroeux 2024

Infiltratie van de muren van mijn wachtkamer en mijn spreekkamer. Zeer goede organisatie, rekening houdend met de eisen omtrent geluid tijdens overleg. Zeer schone en goed schoongemaakte werkplek! Luisteren en hun best doen om oplossingen te bieden voor verzoeken. Contact met de contractmanager zeer positief! Vriendelijk, legt goed uit.

Bénédicte Van Beneden 2024

Zeer goede ontmoeting met de heer Michael Lenoir. Zeer duidelijke uitleg.

Sophie Fauville 2024

Er wordt goed naar de medewerker geluisterd. Hij zocht naar een oplossing.

Gregory Gelpi 2024

De heer Albertino gaf uitstekend advies en was zeer professioneel. Hij luisterde en nam de tijd om alles van A tot Z uit te leggen.

Karol Brousmiche 2024

Deze morgen Koen over de vloer gehad (niet lang moeten wachten) n.a.v. vochtproblemen in de woning. Aangename man die de problemen vaststelde maar moest constateren dat er een dakwerker aan te pas zal moeten komen. Wel duidelijke toelichting en vriendelijke service. Ik kan de firma alvast aanbevelen qua klantvriendelijkheid en oplossingsgericht denken.

Sven Seys 2024

Voor mijn probleem van opstijgend vocht deed ik beroep op Murprotec. Alles verliep zoals afgesproken, vlotte service en de werken werden op relatief korte termijn en proper uitgevoerd. Ook was het ook een plezier om te mogen samenwerken met werfleider Roland Baleine, die steeds met de glimlach klaarstaat, professionele uitleg geeft, vragen vakkundig beantwoordt en steeds rekening houdt met de wensen van de klant. Ook was er een vlotte en correcte communicatie. Kortom, het was een fijne samenwerking!

Jenca Verstraeten 2024

Uitstekende service! In het bijzonder dank aan Roland om mee te helpen zoeken naar een oplossing.

Nathalie Vanderhaegen 2024

Maxim Celis 2024

Vriendelijke en heldere service en advies op maat. Aanrader

Lotte Esch 2024

Zeer professioneel en vriendelijk advies gekregen

Bryan Verstraete 2024

Clara Declercq 2024

Heel snelle en goede service!

Nicky De Boom 2024

Ik ben erg tevreden en ze gaven goed uitleg en de werken waren in orde en mooi na te werken opgekuisd.

Martine Vandendriessche 2024

Ze komen alles opmeten.

Mora Keeper 2024

Snel, attent, beschikbaar, mevrouw Carina Cappiello beantwoordde al onze vragen. Ik raad ten zeerste aan.

Neko- Gacha 2024

Heel goed geholpen door Brecht en de persoon die de werken kwam uitvoeren had veel ervaring en heeft alles proper opgekuist.

Danielle Lemants 2024

Zeer correct! Snelle analyse uitgevoerd door vriendelijke professional!

Robin 2024

Tevreden van het werk, ook van Brecht, Steven en Kristof. Heel vriendelijk.

Kevin Sterck 2024

Super goeie uitleg van Roland Baleine.

Francis Sarrasin 2024

De permanente oplossing voor bijna al uw vochtproblemen

Ruben Leysen 2024

Een heel duidelijke uitleg door Kim. Was heel flexibel in de afspraak en heeft ons zeer snel voort geholpen. Er wordt mee nagedacht naar de beste oplossing en gekeken naar budgettaire mogelijkheden. Een aanrader!

Katrijn Schilders 2024

Zeer goed geholpen door Kim. Correcte informatie en geeft eigen ervaring mee op een professionele manier.

Pieter-Jan Claes 2024

Zeer tevreden, nuttig en snel advies gekregen bij het vochtprobleem in onze woning ! Bedankt.

Delphine Tytgat 2024

Zeer tevreden met de offerte, de heer Rombaux Ch. Legde het proces uit, de gebruikte producten en begeleidde ons goed op de te behandelen muren. Ik raad dit bedrijf aan.

Stephanie Hulsens 2024

Contract uitgevoerd door de heer Rombaux. Zeer goede informatie en uitleg over de komende werkzaamheden.

Laurence Dufrasne 2024

Duidelijke uitleg, dankzij Christian Rombaux!

Cyrille Lahousse 2024

Geweldige expertise van Christian Rombaux! Ik raad het aan.

Rayan Boulanger 2024

Goede uitleg, zeer aardige deskundige, aanrader!

Emmanuel Keldermans 2024

Christian Rombaux nam de tijd om ons te adviseren en onze vragen te beantwoorden, met alle sympathie.

Thomas Coenen 2024

Dank aan de heer Christian Rombaux voor zijn zeer volledige uitleg, ik ben gerustgesteld voor de voortzetting van het werk

Yves Cocu 2024

Zeer tevreden van de dame die mij geholpen heeft met mijn bestelling van filters. Ik geraakte er niet uit en zij nam de tijd om dit telefonisch heel gedetailleerd uit te leggen en mijn bestelling op te volgen. Twee dagen later had ik mijn filters al. Thanks Evelien!

Aline VDA 2024

Zeer tevreden over de werfleider Guy Geldof. Is prima op tijd met zijn afspraken en neemt ook zijn tijd met de klant om tot een goed resultaat te bereiken. Dankjewel Guy voor het inloggen met de cta . Topprestatie 👍👍👍👍

S.A 2024

Zeer vriendelijke dame aan de telefoon. Super geduldig, ook al moest ze vaak dingen herhalen (ik ben nl. slechthorend). Ik mocht haar (Eveline) steeds terug contacteren mocht ik nog vragen hebben.

Moni Lauryssen 2024

Vriendelijke mevrouw aan de telefoon ( bij navraag bleek : Evelien Van Zummeren). Ik belde voor meer info rond offerte. Duidelijk en informatieve uitleg. Ik contacteer jullie zeker opnieuw om een offerte aan te vragen voor onze werken volgende jaar.

Inge Verhas 2024

Kim kwam langs vandaag en gaf grondige en uitgebreide informatie over mogelijke oplossingen. Hij dacht mee en bezorgde een duidelijke offerte. Super ervaring.

Ilse De Paepe 2024

Vandaag bezoek gehad van een zeer vriendelijke vochtexpert, Kim. Ik stond ervan te kijken hoe complex dit probleem is! We hadden al verschillende firma's over de vloer gehad, maar geen enkele andere legde het probleem zo verstaanbaar uit. Vrienden van ons zijn ook klant bij jullie en zijn ook nog steeds zeer tevreden, zeker aangezien jullie een definitieve oplossing bieden.

Leen Thys 2024

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed gedaan werk. Wij zullen nogmaals van uw diensten gebruik maken.

Virginie Abinet 2024

Een zeer nauwkeurige manier van werken en communiceren! Top service merci Murprotec Tessenderlo.

Cliff Vangheluwe 2024

Zeer vriendelijk en goede opvolging van de dame aan de telefoon, Evelien bedankt.

Charisse Willam 2024

Super vriendelijk service! Bedankt voor alles.

Sandy Hambückers 2024

Zeer professioneel tewerk gegaan.

Rebeca Martens 2024

Zeer tevreden, nuttig en snel advies gekregen bij het vochtprobleem in onze woning ! Bedankt.

Delphine Tytgat 2024

Zeer blij met de geleverde service. Snelle respons en professioneel advies!

William Beyst 2024

Super goeie uitleg van Roland Baleine.

Francis Sarrasin 2024

Wij hebben Murprotec gecontacteerd om opstijgend vocht te laten behandelen. Een correcte eerste uitleg bij ons thuis. De opmetingen door Laura verliepen professioneel. De vakman die kwam heeft alles perfect en met heel veel vakbekwaamheid uitgevoerd en heeft alles netjes achtergelaten. Een hele dikke pluim voor het hele team!

Patrick Van Beveren 2024

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Walter Knockaert 2023

Zeer vriendelijke medewerkster, fijn contact, zeer behulpzaam.

Joke Wauters 2023

Uitstekende relatie met de deskundige, Christian Rombaux. Wij danken hem voor zijn transparantie, zijn expertise en zijn goede humeur.

Nicolas Devilez 2023

Super goede service. Murprotec zelf kan voor ons niet veel doen, maar heeft heel goed advies gegeven om onze kelder zelf aan te pakken en het vocht tegen te gaan!

Tania Van De Gucht 2023

Na een zeer grondige uitleg van Frédéric besloten om een ventilatiesysteem van Murprotec te laten plaatsen. De luchtvochtigheid is voelbaar lager, de luchtkwaliteit beter en sindsdien worden we niet meer met hoofdpijn wakker. Zeker een aanrader!

Roos Verleyen 2023

Prima service: komen beloftes na wat betreft datums huisbezoek, installatie en opvolging. Prijs-kwaliteit 👍🏻 Hadden last van vocht in o.a. grote ruimte. Hebben ze het nodige denkwerk verricht om dit optimaal te kunnen opvangen. En is gelukt! Geen condens meer op ramen. Werfleider Brecht Roef is steeds bereikbaar en geeft info waar nodig.

Elke De Schryver 2023

Wij raden de heer ROMBAUX Christian aan, die zeer professioneel en vriendelijk is.

Rici S.T. 2023

Vandaag Brecht op bezoek gehad. Deftige uitleg gekregen en hij stelt je wel gerust. Nu is het afwachten op de effectieve werken.

Jessica Stoelzaet 2023

Super vriendelijk, enorm veel informatie gegeven. Zetten de mensen niet int zak. Echt een aanrader!!!

Geert B. 2023

Een professioneel, eerlijk en toegewijd team. Er werd zelfs een tweede bezoek gepland met een locatiemanager om onnodig werk te voorkomen en te controleren wat er gedaan moest worden. Aanbevelen!! Ps: hartelijk dank aan Naura voor haar beschikbaarheid en vriendelijkheid!

Anne-Marie Togmat 2023

Veel en professionele informatie

Stijn Bouré 2023

Bedankt voor het langskomen en het zeer gedetailleerde advies. Het is een genoegen om het project met uw bedrijf uit te voeren.

Alexander K. 2023

Super ervaring, keek naar wat het probleem is, gaf ons alle nodige tips en jaagde ons niet onnodig op kosten.

Stijn Van Meer 2023

Heel professioneel! Na de aanvraag contacteerde Frederic ons binnen de 48u! Zijn bezoek ter plaatse was uiterst deskundige en we twijfelden niet om met Murprotec in zee te gaan. Hun expertise is door hun jarenlange bestaan inmiddels bewezen. Na het ondertekenen van de overeenkomst kwam Roland langs om de werken te inspecteren en in te plannen. Ook hier verliep alles vlekkeloos. Kortom: een firma die klanten behandelt zoals klanten moeten en willen behandeld worden. En nu +30 jaar genieten van hun gegarandeerd resultaat 😎

Mathijs Timo 2023

Serieus en professioneel team dat goed weet wat het werk is om een zeer aardige persoon te bereiken die zeer tevreden is met hun service ...

Melissa Loyson 2023

De installatie werd geplaatst volgens afspraak en de werfleider (Roland) heeft de nodige uitleg aan ons verschaft en achteraf de aansluiting in orde gebracht voor de opvolging op de dispatch van het toestel.

Thierry Deconinck 2023

Mevr. Naura doe haar werk met plezier en dat zie je!

Gunther Van camp 2023

Onlangs kochten wij een woning. De vorige eigenaars vertelden ons dat de woning zo’n 20 jaar geleden door Murprotec behandeld was tegen opstijgend vocht. Omdat we graag willen schilderen en behangen wouden we zekerheid over de staat van de muren. Een 2-tal weken na ons telefoongesprek kwam Brecht ter plaatse. Hij nam een staal van elke muur en deze zijn nog steeds droog, ook gaf hij nog enkele handige tips mee. Goede en verstaanbare uitleg!

Jasina Van Wijmeersch 2023

Topservice Naura is de beste in haar vakgebied.

Aline Maurey 2023

Zeer goede service van Brecht, alles is tip top in orde.

Julie Van Swalm 2023

Naura is bij mij langsgekomen en ik heb een hele goede ervaring gehad met haar. Uiteindelijk de diensten van Murprotec niet nodig gehad, maar zij heeft me wel een hele mooie uitleg gegeven over mijn vochtprobleem waarmee ik zelf verder aan de slag kon. Ze is zeer professioneel en behulpzaam. Top!

Stefanie Van Den Neste 2023

We hebben professioneel advies gekregen waarmee we zelf aan de slag kunnen van een zeer vriendelijke vertegenwoordiger. Super!

Bruno De Coen 2023

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Noah F. P. 2023

Hoewel het bedrijf in onze situatie gezien de oorzaak van het probleem niet veel kon doen, nam de persoon ter plaatse de tijd om de situatie te analyseren en mogelijke oplossingen voor te stellen om ons te helpen. Responsieve, prettige en beschikbare persoon!

Gaelle Dehon 2023

Dank aan de heer ROMBAUX, de verkoopvertegenwoordiger van Murprotec, voor zijn vriendelijkheid...zijn professionaliteit en zijn beschikbaarheid...om geadviseerd te worden

Catherine Beka 2023

Zeer goede indruk van de heer Christian Rombaux. Grote professionaliteit, ernst en zeer duidelijke uitleg. Mijn probleem is eindelijk opgelost!! Dankjewel

Florence Dechamps 2023

Zeer goede uitleg van de uit te voeren werkzaamheden en de zorgen van de kelder door de heer Rombaux Christian. Professioneel en zeer vriendelijk

C. 2023

Professioneel interview met Christian Rombeaux.

sergio scalzo 2023

De heer Rombaux Christian is een goede professional die alle stappen goed uitlegt.

murielle bataille 2023

Christian Rombaux: Zeer duidelijke uitleg. Erg aardig.

Eddy D. 2023

Afspraak met de heer Montagna, zeer professioneel, met het nodige advies en uitleg. Zeer vriendelijk, kortom hij weet goed wat hij verkoopt. Ik raad ten zeerste aan.

Thierry Cosse 2023

Zeer vriendelijk en professioneel contact met Julien en Christian!

Florence L. 2023

Alles verliep zoals beloofd en afgesproken. Het draineren van de uitermate natte kelder werd uitgevoerd door een ware vakman. Een harde, snelle werker. Respect! Het resultaat is verbluffend!

Mark Van Hoye 2023

Nadat we enkele twijfelachtige vlekken op de bodem van enkele muren hadden opgemerkt, namen we contact op met het bedrijf dat ons 2 dagen later een expert stuurde, in dit geval Thomas Rosen. Na een snelle beoordeling met zijn apparaat vertelde Thomas ons met een grote glimlach dat er geen vochtprobleem was. We waren blij met het oordeel en de eerlijkheid van de expert want we waren bang voor oplichting. Zou het zeker aanraden 👍🙂

Jean-Pierre 2023

De garantie en de zekerheid is top. De prijs berust in op kwaliteit en service. Me aangeraden door vrienden.

Marie-Ange Dhondt 2022

Vriendelijk goede uitleg en snel geholpen.

Elke Jabobs 2023

Ik wil graag 'Dank u' zeggen voor uw tussenkomst en uw goede werk... vooral uw briljante en deskundige Naura voor haar probleemoplossend vermogen. Ze deed echt meer dan verwacht. Om eerlijk te zijn heb ik in lange tijd niet zulk kwaliteitswerk gezien. Bedankt Batibouw & Murprotec.

Adil Azmi 2023

Het werk werd zeer goed uitgevoerd en de opvolging was zeer professioneel: perfecte dienst na verkoop! Vriendelijke mensen aan de telefoon en ter plaatse. Schriftelijke garantie van 30 jaar... Niets op aan te merken! Ik ben tevreden!

Virginie 2023

Ik kreeg snelle respons op mijn offerteaanvraag en er werd uitgebreid de tijd genomen om alles te bekijken en bespreken. De afspraak om de werken te komen uitvoeren volgde ook snel na bevestiging van de offerte. De werfleider kwam ook langs tijdens de werken om te kijken of alles goed verliep. Salvatore is de man die alles kwam uitvoeren en ik ben meer dan tevreden over de hele lijn! Een topkerel, zeer bekwaam, betrouwbaar en professioneel van A tot Z. Hij is qua persoonlijkheid ook echt een heel fijn iemand. Ook de afwerking en het opkuisen door hem gebeurde ver boven mijn verwachtingen. Hij liet het huis bijna netter achter dan bij aanvang van de werken 😉. Duizend maal dank Salvatore, hopelijk hebben veel klanten het geluk jou over de vloer te krijgen voor een TOPuitvoering van hun werken!

Julie 2023

Werken uitgevoerd door Christophe. vriendelijk, behulpzaam en zeer professioneel.

Didier L’homme 2022

We hebben 2 CTA's laten installeren en 1 muur laten behandelen (injectie + bekuiping). De planning en communicatie ging heel vlot. Een extra bedankje aan Guy die zeer professioneel te werk ging en zijn tijd nam om alles goed na te kijken om de juiste diagnose te stellen! De werken zelf zijn ook heel netjes uitgevoerd. Buizen en kabels liggen mooi recht en het huis was ook proper achter gelaten. Ook de na-service is top! Ik had enkele vraagjes bij de CTA en kon Murprotec meteen bereiken en werd ook snel geholpen. Heel transparante en professionele firma. Dankjewel!

Jordy Vandeput 2023

Zeer tevreden van Murprotec. Verstaanbare uitleg over het product en de uit te voeren werken. Afspraken worden gemaakt en correct nageleefd. De technieker werkt zeer efficiënt en heel proper, hij neemt ALLE vuil mee en laat de werkplek heel proper achter. De werfleider komt tevens ook nog eens langs om te zien dat alles naar wens verloopt. Een echte aanrader voor je vochtprobleem.

Henk 2023

Wij hadden last van opstijgend vocht. Met Murprotec contact genomen omdat vrienden van ons er reeds met gewerkt hadden. Wel iets langer moeten wachten eer we gecontacteerd werden. Diagnose werd de tijd voor genomen alsook de uitleg naar ons toe. Donderdag en vrijdag zijn ze dan de injecties komen doen. Proper werk en vriendelijke werkman. Binnen 8 maanden moeten we terug contact opnemen voor een controle.

Teejay S. 2022

Ik heb alleen positief gesprek van jullie werken gekregen. Zeer proper gedaan, zeer professioneel. Op tijd en altijd een antwoord per telefoon of E-mail. Dank u wel daarvoor. Als ik moet terug met jullie werken zal dat onmiddellijk doen.

Gretel Matthys 2022

Wat langer moeten wachten door de drukte, maar wel zeer goed geholpen. Top Mercie Tim.

Stephane de Longueville 2022

Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Rudolf Dewinter 2023

Leen Van der Auwera 2022

Yves De Bie 2022

Installatie van een machine om condensatie en lucht te behandelen. Keurig werk en totale efficiëntie. Ik zou het aanbevelen!

Andrea Pentronio 2022

Hun luchtbehandelingskast is sinds vorig jaar in mijn huis geïnstalleerd, ik had eindelijk een winter zonder condensatie en schimmel. De prijs is het resultaat waard, bedankt!

John B. 2022

Vocht aan de onderkant van de muren, gestopt door hun injecties. Efficiënt! :)

Julien Hairson 2022

Gevel mooi en waterdicht gemaakt door Murprotec. Professioneel werk.

Jean Marc Franquet 2022

Keldervochtprobleem opgelost sinds de tussenkomst van Murprotec. Geen zorgen meer.

Greg D. 2022

Hartelijk dank aan uw medewerker voor zijn medeleven, zijn menselijkheid en zijn advies.

Alice Canvat 2023

Tessenderlo super team 👍👍👍

Huseyin Usluoglu 2023

Zeer zeer tevreden van Murprotec! 23 jaar geleden onze kelder tegen grondwater laten behandelen en nog steeds kurkdroog. Vandaag een revisie gekregen en nog steeds tiptop!

Barbara Vos 2023

Ik heb Murprotec gecontracteerd ivm een vochtprobleem dat wij in de living hadden. Mijnheer Johan Peeters is langsgeweest en heeft een hele goede uitleg gedaan over wat er aan de hand is en mogelijke oplossingen gegeven. Zeker een aanrader!

Elisa Taormina 2022

Zeer goede service, vriendelijke werknemers, netjes gewerkt. Ik ben een tevreden klant

Els De Geyter 2022

Een super tevreden klant. Het hele proces is verlopen in een zeer aangename sfeer, personen die over de vloer zijn geweest waren allemaal heel vriendelijk en zeer professioneel. Meer dan tevreden dat ik voor Murprotec heb gekozen. Meer dan een topteam !

Carine Coenen 2022

We hadden een adviserende gesprek met de heer Murgia Sergio van murprotec. Heel snel was het duidelijk dat er geen samenwerking zou zijn. Maar toch ontzettend tevreden over de manier van werken & adviseren.

Nicolas Derudder 2022

Murprotec heel blij het vocht is helemaal weg. Super werk, zou ze iedereen aanraden.

Denise Vanderheyden 2022

Allereerst bedankt voor de sublieme afwerking. Wij zijn super tevreden. Van begin tot einde een aangename sfeer, zeer vriendelijk, behulpzaam. Er werd echt geluisterd naar onze wensen en wat wij willen en zien zitten zowel qua budget als esthetische afwerking hier werd echt de tijd voor genomen. We wisten wat er ging gebeuren en dit is gewoon weg super afgewerkt ook werd het stof die is gemaakt tijdens de werken netje opgeruimd. Wij zijn enorm tevreden dat we voor murprotec gekozen hebben. Dank je wel Guy Geldhof van murprotec Tessenderlo om dit in zo een goede banen te leiden. Als ik iemand weet die in de toekomst vochtproblemen heeft raad ik jou zeker aan! Bedankt!

Milo Buysse 2022

Zeer persoonlijke service en een goede uitleg van het product. Ik ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk en raad Murprotec zeker aan als je een vochtprobleem hebt!

I.M.

Topervaring! Ja, een vochtbehandeling kost veel geld, maar is nu eenmaal zo. Snel na de eerste contactopname ging het bezoek ter plaatse door, volledig covid-proof. We kregen een goede uitleg met onmiddellijk schriftelijke offerte. Volledig vrijblijvend want de vertegenwoordiger drong niet aan tot ondertekenen! Hij was bovendien altijd vlot bereikbaar. Het technisch plaatsbezoek was ook top, covid-proof en veel uitleg met antwoorden op al onze vragen. De uitvoerder was zeer vriendelijk, heeft proper gewerkt, volledig volgens de covid-regels, en ook hier alle nodige uitleg. Zeer goede ervaring!

Y.B.

Eén maand geleden hebben we bezoek gehad van de vochtexpert van Murprotec. Na een zeer uitgebreide diagnose en gedetailleerde uitleg van de vochtexpert hebben we besloten om met Murprotec in zee te gaan. Gisteren waren de werken reeds klaar en we zijn zeer tevreden. De afspraken zijn perfect nagekomen en zeker een positief woordje over de werkmannen: zeer vriendelijk en alles perfect proper achtergelaten. Misschien niet de goedkoopste, maar Murprotec heeft alles nagekomen zoals ze beloofd hadden. We hebben wel enkele dagen moeten wachten op een telefoontje na onze aanvraag maar de vochtexpert wist ons ook wel te vertellen dat het ongelooflijk druk is. Zeer tevreden en top werk van de werkmannen!

C.D.

Murprotec is een zeer professioneel bedrijf. Ik raad hen aan iedereen aan. Super goede follow-up en een echte interesse in uw vochtproblemen.

D.H.

Alle werken zijn uitgevoerd zoals beloofd. Voorlopig is het vochtprobleem volledig opgelost, binnen enkele maanden volgt nog een extra controle, maar we zijn blij dat we Murprotec gecontacteerd hebben.

S.D.

De oplossing voor je vochtproblemen.

J.G.

Wij hadden last van opstijgend vocht. Vrienden hadden reeds samengewerkt met Murprotec en waren enthousiast over de service. We namen contact op met Murprotec contact via het contactformulier, waarna we even moesten wachten tot we gecontacteerd werden. Ze namen hun tijd voor de correcte diagnose alsook voor de uitleg naar ons toe. Donderdag en vrijdag zijn ze de injecties komen uitvoeren. Echt proper werk en een vriendelijke werkman. Binnen 8 maanden moeten we terug contact opnemen voor een controle.

T.S.

Ongeveer een jaar geleden hebben wij via Murprotec onze kelder laten behandelen. Ze hebben zeer proper werk geleverd met respect voor alle materialen. We zijn zeer tevreden en ons vochtprobleem is ook opgelost.

T.V.

Zeer correcte en professionele service. De vochtexpert had ons gemakkelijk kunnen overhalen om te investeren in bepaalde oplossingen, maar gaf eerlijk toe dat dit voorlopig niet nodig is. Advies op maat.

M.R.

We zijn meer dan tevreden over de gang van zaken. De werken zijn correct verlopen en de afspraken werden stipt nageleefd. Dankzij de expert (Opdenakker) werd de juiste diagnose gesteld.

Mergaerts – Betekom

Ik heb een Murprotec luchtreiniger laten installeren en ik ben zeer tevreden. Uitzonderlijk goede resultaten.

B.F.

Absoluut geen problemen gekend bij Murpotec! Alles werd perfect opgevolgd en heel vriendelijke service. Ons vochtprobleem opgelost.

T.D.M.

De werken werden volgens afspraak uitgevoerd en zijn zeer ordentelijk uitgevoerd. We hadden schrik voor onze vloerbekleding maar deze is zeker niet beschadigd geraakt.

Boutmans – Kessel-Lo

Vorige week bezoek gekregen van Greg. Zeer snel en toch zeer professioneel. Vriendelijk en ‘to the point’. Met een objectieve kijk op het probleem en met oprechte hulpvaardigheid. Een aanrader!

Firmin P.

Heel tevreden van, komen hun afspraken stipt na en werken proper en laten alles netjes achter.

Els G. – Mechelen 27/03/2020

Zeer persoonlijke service en een goede uitleg van het product. Ik ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk en raad Murprotec zeker aan als je een vochtprobleem hebt!

Iris M. 2019

1 maand geleden hebben we bezoek gehad van de vochtexpert van Murprotec. Na een zeer uitgebreide diagnose en gedetailleerde uitleg van de vochtexpert hebben we besloten om met Murprotec in zee te gaan. Gisteren waren de werken reeds klaar en we zijn zeer tevreden. De afspraken zijn perfect nagekomen en zeker een positief woordje over de werkmannen, zeer vriendelijk en alles perfect proper achtergelaten. Mss niet de goedkoopste maar Murprotec heeft alles nagekomen zoals ze beloofd hadden. We hebben wel enkele dagen moeten wachten op een telefoontje na onze aanvraag maar de vochtexpert wist ons ook wel te vertellen dat het ongelooflijk druk is.

Christine D. - Tessenderlo 2019

Super bedrijf met vriendelijke medewerkers en een correcte uitvoering.

Jordy L. - Tessenderlo 2019

Gisteren is de heer Meirsman hier geweest voor de uitvoering van de behandeling tegen het opstijgend vocht. We zijn tevreden over zijn werk, zeer professioneel, en verzorgd en netjes. Met vriendelijke groeten,

Caroline L. – Geraardsbergen

Tot hiertoe enorm tevreden, ik wacht uiteraard de resultaten van de eindcontrole na de drogingstijd nog af.

Fam. Lucas – Vossem

Zeer tevreden over de werken, de werkmannen hebben alles netjes achtergelaten en wij wachten nu het eindresultaat af.

Dhr. Hoquet – Wespelaar

Beste, Zoals voorgesteld, heeft Murprotec nazicht gedaan of er lekken waren, met volgend resultaat : “Inspectie vochtschade aan scheidingsmuur keuken en achtergevel, na onderzoek blijkt dat er een microlek is aan de stopkraan onder de gootsteen en het stuk leiding eronder in slechte staat is.” Blijkt dus gemakkelijk te verhelpen. Bij deze wens ik u te bedanken voor de professionele en klantvriendelijke tussenkomst (en de goede raad).

Rasschaert Raf – Schelebelle

We hebben op 14/4/2015 1e bezoek gehad van Gaston Loontiens en dit naar aanleiding vochtprobleem inkomhal. Bleek dat enkel het pleisterwerk onderaan muur verbinding maakte met onderlaag en daardoor vocht aanzoog. Oplossing is simpel, doch de snelheid, eerlijkheid en het professioneel advies van dhr Loontiens heeft is zeer aangenaam verrast. We zijn nu gerustgesteld en hopen uiteraard op jullie geen beroep te moeten doen, doch wij zullen niet nalaten om voor jullie reclame te maken. Goede zaken mogen ook eens benadrukt worden ! Nogmaals dank!

Luc & Giovanna – Knokke-Heist

Beste Peter, Langs deze weg willen wij je bedanken voor het advies die je ons gaf voor het vochtprobleem in onze woning. Deze was eerlijk en oprecht gegeven. Met vriendelijke groet.

Katia & Freddy

Alles wordt perfect afgewerkt.

P.H.

Deze artikels zullen je misschien interesseren

Meer weten over het waterdicht maken van je muur of andere vochtbestrijdingen? Lees onze blog boordevol interessante artikels en nuttige tips & tricks.

Je muren waterdicht maken?

Reken op een Murprotec vochtexpert om elk vochtprobleem definitief op te lossen.
Vul ons formulier in en wij contacteren jou zo snel mogelijk.

Gemiddeld kiezen jaarlijks 15.000 gezinnen voor Murprotec

Of bel gratis 0800 14 607

icoon kwaliteit

Murprotec heeft al 70 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.

Ontdek onze kwaliteitsgarantie
1
Vraag nu je gratis expertise aan
Bedankt!

Je hebt een gratis expertise aangevraagd voor je vochtprobleem.

Loading...
Oops!

Er heeft zich een fout voorgedaan, gelieve opnieuw te proberen.

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading