Reviews van onze tevreden klanten

Een gezonde, vochtvrije woning: de beste review

 Tevreden klanten die na een vochtbestrijding weer zorgeloos genieten van een vochtvrije woning. Daar streven we bij Murprotec elke dag naar.

Deze klanten maakten definitief komaf met vocht in hun woning door de hulp van Murprotec in te schakelen. Wat vinden ze van ons werk? Je leest hier enkele getuigenissen.

Stipte vertegenwoordiger, heel beleefd en aangenaam. Duidelijke en begrijpelijke uitleg. Bedankt voor jullie expertise.

Benoit Rommes 2023

Geweldig contact met mijnheer Montagna en mijnheer Noviello van de vestiging in Frameries. Zeer grondige en nuttige uitleg. We hebben samen oplossingen bedacht die zowel aan de technische als de esthetische eisen voldeden. Je merkt dat ze verstand van zaken hebben. Hartelijk dank en tot binnenkort voor de installatie van de ventilatie en de injectie.

Christelle 2023

Wick BE 2023

Wij hadden een uitstekend contact met mijnheer Terab. Hij is transparant en professioneel. Daardoor werd de offerte opstellen een aangename ervaring. Bedankt!

Isabelle Moisse 2023

Heel vriendelijk, heel grondige uitleg en veel geduld. Bedankt mijnheer.

Volont Claire 2023

Gekwalificeerd personeel, een bedrijf dat weet wat er moet gebeuren. Geen gedoe of onnodige blabla. Ik kan ze sterk aanbevelen.

Cyril Driscart 2023

Ali is op huisbezoek gekomen. Hij is heel professioneel, begripvol en sympathiek. Zijn offerte was heel correct en hij gaf ons advies voor onze volgende werken via hun bedrijf. 100% aan te bevelen.

Laurie Libert 2023

Mijnheer Ali is goud waard. Hij kent zijn vak door en door, hij geeft je een precieze diagnose zonder taboes. Hij analyseert samen met jou de problemen die je hem toont en hij neemt de tijd om alles uit te leggen tot je elke stap begrijpt. Hij is vanaf het begin heel makkelijk om mee te praten en hij maakt je dag echt beter. Ik raad hem ten zeerste aan!

Muset Charlotte 2023

Heel professionele en competente expert!

Jeason Counas 2023

Goede kennis van zijn vak en zeer efficiënt.

Christian Coelmont 2023

Heel erg goede ervaring met Murprotec. Heel duidelijk, heel concreet. Davyn Capiau, die bij mij thuis kwam, was uiterst efficiënt. We hopen nu dat het werk vruchten zal afwerpen. Ik kan Murprotec aanraden.

Alain Corduant 2023

Mijnheer Montagna Nicolas kwam vandaag langs voor een vochtprobleem. Hij legde de problemen goed uit en was erg vriendelijk. Hij is een goede adviseur en is heel behulpzaam. Ik zou hem 100% aanbevelen. Bedankt.

Rebecca Gabrielli 2023

Christian Rombaux was heel vriendelijk, gaf me goede uitleg en stelde een oplossing voor die aangepast was aan mijn probleem.

Renaud Hamtiaux 2023

We waren heel blij met het bezoek en de uitleg die we kregen van Christian Rombaux. Hartelijk dank voor uw vriendelijkheid. De familie Mollura Giuseppe.

Catena Messina 2023

Julien. Goede ervaring. Goede uitleg van wat er zou gebeuren. Stelde een offerte op in functie van het budget. Stelde alternatieven voor de ingreep voor.

Melo Naveau 2023

Super goede relatie met de verkoper, Christian Rombeaux, die op een zaterdag langskwam en een plekje in zijn agenda voor me kon vinden.

Christine Comopolis 2023

Plus: technicus Jeremia Noviello en zijn zeer vriendelijke en competente partner Is: wat lange wachttijd tussen de ondertekening, 1e technische inspectie en uitvoering van het werk Min: eerste verkoopbenadering iets te direct Ik kijk uit naar de start van het werk en zal mijn review na afloop aanpassen of opnieuw publiceren.

Martin Deléphine 2023

Carine is een aangename persoon die het Murprotec-concept heel goed uitlegt.. Veel dank aan haar.

Schirru Jean-Pierre 2023

Uitstekend gesprek en diagnose.

Palu Tony 2023

We hadden een afspraak en tekenden met de heer Terab, die heel professioneel was en naar ons luisterde! We bedanken hem voor het goede werk.

Nicolas Annaert 2023

Louis Andre 2023

Jeroen Vermeiren 2023

We konden probleemloos een afspraak maken, en de vertegenwoordiger was netjes op tijd bij ons. Uiteindelijk bleek ons probleem iets dat we zelf konden oplossen. Dus Murprotec kon niets aan ons verdienen. Toch nam de vertegenwoordiger zijn tijd om alles uit te zoeken. Hij gaf ons een aantal nuttige tips om ons probleem verder aan te pakken.

Pieter De Witte 2023

Vlotte, duidelijke uitleg gekregen van Kim.

Nancy Bergmans 2023

Marjan Vervoort 2023

Dhr Decoene kwam na afspraak bij ons ter plaatste. In een tof en verhelderend gesprek lichte dhr Decoene tie dat wij helemaal geen last hebben van optrekkend vocht - doch louter condens door overmatig vocht. Hij staafde zijn mening ook met metingen en extra uitleg. De open en eerlijke houding vond ik schitterend - hij kon ons vlot een dure behandeling verkocht hebben, maar verkoos dit niet te doen omdat het zinloos is.

Jasper Dekeyser 2023

Duidelijke en vriendelijke uitleg van Sebastiaan. Merci!

D. Dehulster 2023

Werken zoals afgesproken uitgevoerd. Contacten met Roland verliepen ook zeer vlot.

Johan Cottenier 2023

Vandaag is Sebastiaan langsgekomen voor een vochtanalyse. Bedankt voor de hulp, en de eerlijke analyse. Jammer genoeg is dit iets die niet door jullie hersteld kan worden. Anders had ik zeker gebruik gemaakt van jullie diensten.

Jeffrey Bertem 2023

Snelle reactie na het online aanvragen van een advies! Duidelijke communicatie en vriendelijke service ter plaatse!

Kaija Sanders 2023

Mijnheer Capiau is erg professioneel en volgt zijn werven goed op. Hij is vriendelijk en begripvol. Hij geeft duidelijke uitleg. Ik kan hem echt aanbevelen!

Ann Blockmans 2023

Ik heb samengewerkt met de heer Descamps en de heer Noviello voor de behandeling van opstijgend vocht in mijn huis. Ode hoge prijs schrikt in het begin misschien wat af, maar je krijgt er wel echte vakkennis en een uitstekende service voor. Ik ben volledig tevreden over het uitgevoerde werk. Ik ben momenteel bezig met het installeren van ventilatie in mijn kelder.

Pierre Cuignet 2023

Ik had een korte ontmoeting met Nicolas Montagna, die erg vriendelijk was, maar vooral concrete uitleg gaf en mijn vragen helder beantwoordde. Hij kent zijn vak erg goed en boezemt echt vertrouwen in, dus ik kan niet wachten om de resultaten te zien. Bedankt.

Nasta Dzz 2023

Het eerste huisbezoek was erg aangenaam. We waarderen de duidelijke informatie en het professionalisme van Nicolas Montagna tijdens deze eerste ontmoeting.

Violette Nys 2023

Zeer snelle en professionele service. Goede, eerlijke analyse en uitleg door Sebastiaan: geen onnodige kosten indien uit analyse blijkt dat ze niet kunnen helpen.

Matthijs Hamers 2023

Deskundigheid ten top met dank aan Carina Capiello.

Frez Pelaez 2023

10 organisaties gecontacteerd voor vocht/water lek en enkel Murprotec nam contact op. Super vriendelijk, 24 uur na contact langsgekomen, super service! Dikke merci Sebastiaan!

Delphine Verrees 2023

Serieus advies en expertise. Ik raad hen aan.

Brunelle Manon 2023

Zeer tevreden over de duidelijke uitleg en expertise die ik van Kim gekregen heb. Heeft alle metingen laten zien, duidelijk uitgetekend en overlopen waar er geïnjecteerd moet worden, verder verloop concreet toegelicht, prijs (zonder enige) druk met mij besproken,.. absoluut tevreden over de eerste stappen die genomen zijn! Nu de rest nog even afwachten, maar ik heb er vertrouwen in :-)

Rosie 2023

Waren zeer tevreden heel goede uitleg en zeer vriendelijke man KIM :-)

Reinhilde Hendrix 2023

Aangenaam, vriendelijk, duidelijke uitleg.

Bianca Voorpijl 2023

Heldere uitleg over de mogelijke oplossing.

Ivo S 2023

Aangename man met kennis van zijn vak en producten. Professionele uitleg. Kortweg, we hebben een goed gevoel bij de firma.

Ilse Pintens 2023

Hele duidelijke en professionele uitleg ontvangen via Kim. Dankjewel!

Okina De Cock 2023

Duidelijke informatie en professioneel advies.

Maïa Fays 2023

Heel duidelijke uitleg door Kim gegeven met heldere analyse en oplossing.

Pieter Vandekerkhof 2023

Romain Dormans 2023

Romeo Angelique 2023

Deze week kwam Sebastiaan n.a.v. vermoedelijke vochtproblemen in onze woning bij ons langs. Hij constateerde dat de problemen geen vochtproblemen waren, maar vanuit een ander probleem kwam en dat we dat best laten aanpakken. Algemeen een aangenaam en vlot contact.

Sara Van den Heede 2023

Zeer goed advies, begrip voor het probleem met passende oplossing.

Romy Zaletelj 2023

Vrienden adviseerden mij om bij dit bedrijf een afspraak te maken voor een vochtklus in mijn woning. Nadat ik op de site een afspraak had aangevraagd, werd ik binnen 24 uur opnieuw gecontacteerd om een datum vast te leggen. De afspraak verliep rustig, de uitleg was duidelijk, het advies was goed. Ze proberen u niet onnodig werk te laten doen. De heer Terab was erg aardig en vriendelijk. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden over de service! Ik raad hen ten zeerste aan!

Shanti Vankerckhove 2023

Kim heeft ons super goed en snel verder geholpen.

Anne Nijs 2023

Martin Denis 2023

Poulain Alisson 2023

Zeer zorgvuldige, duidelijke en nauwkeurige uitleg. Zeer goed contact. Dankjewel.

Wendy Scheer 2023

Duidelijke info.

Jll Bnsch 2023

Zeer tevreden, zeer professioneel, ik raad het ten zeerste aan.

Louise Dertocle 2023

Geweldige expertise van de heer Chabeau, ik ben eindelijk klaar met mijn vochtproblemen!!

Jamis Martinelli 2023

Met dank aan Thomas Chabeau voor dit uitzonderlijke werk!

Marthe M 2023

Uitstekende service en duidelijke en nauwkeurige uitleg, niets op aan te merken. Wij zijn zeer tevreden.

Chrystelle Mattelart 2023

Kim heeft de tijd genomen voor de uitleg en was heel erg vriendelijk. Doet zijn job met hart en ziel!

Michelle Hendrix 2023

Mélanie Pizarro Salazar 2023

Expertise gehad met medewerker Kim van jullie bedrijf. Top vertegenwoordiger! Een echte aanrader.

Nancy Beelen 2023

Snelle en professionele service, goed advies, zeer vriendelijk personeel. Effectief, raad ik aan.

Sophie Bernard 2023

Fantastisch! Heel erg bedankt! Zeer duidelijke uitleg!

Pierre-Yves Meert 2023

Anais Gerard 2023

Super contact.

Mounia Delepierre 2023

De werkzaamheden zijn in drie fases uitgevoerd; van 14 december 2023 tot 11 januari 2024. (ventilatie, injectie, drainage en omkasting). Met de verschillende mensen die de werkzaamheden uitvoerden, had ik geen problemen. Veel professionaliteit, rustige mensen. Mijn enige spijt misschien (maar de tijd zal het leren). . . . omdat ik niet veel eerder van uw diensten gebruik heb gemaakt.

Anita Bacciaglia 2023

Eerste onberispelijke bezoek van de vertegenwoordiger de heer Palascino en zeer goede uitleg gegeven. Tweede bezoek van de technicus, de heer Noviello, voor bevestiging van de site. Alles wordt heel goed uitgelegd en ik kijk uit naar het project.

Patrick Vervaeck 2023

Christian Rombaux, betrouwbaar persoon, topkwaliteit en zeer professionaliteit. Aanrader!

Justine Ghislain 2023

De ontmoeting verliep erg goed met de heer Rombaux! Bewaar hem, het is een heel goed item!

Nadège Glineur 2023

Zeer professioneel en zeer punctueel. Zeer goed advies en ook een eerlijke prijs. Ik raad ten zeerste aan.

Gwennael Deladrier 2023

Geweldig advies van de heer Yves Herman, zeer professioneel bedankt.

François Ervyn 2023

Zeer duidelijke uitleg van Christian ROMBAUX. Zeer vriendelijk, attent.

Eloïse Benoit 2023

Goede ervaring, goede uitgebreide uitleg, vriendelijk en vrolijk.

Tamara Speta 2023

Christian Rombaux gaf zeer goed advies.

Jeremie-Maxence Mannerie 2023

De heer Capiau Davyn, uitstekende uitleg.

Jordan Bossier 2023

Topdeskundigheid, zeer professionele service.

Denise Acar 2023

Nicolas Montagna, serieus persoon, blij met het ontvangen contact.

Joel Heymans 2023

Serieus en professioneel bedrijf met kwaliteitswerk dat op tijd wordt uitgevoerd.

Lambert Albert 2023

Bernard Vandenbroucke 2023

Contact met Albertine oké ☺️

Genevieve Bastaits 2023

Zeer goed en nauwkeurig advies.

Christelle Mbanza 2023

Goed advies.

Channa Gourdin 2023

Sylvie Demaret 2023

Geweldig, zoekt naar oplossingen en erg vriendelijk.

Raphaël Vanderhaeghen 2023

Yves Hermant 2023

Zeer complete en kwalitatieve eerste ontmoeting van de heer Hermant, de uitleg, adviezen en voorbeelden zijn zeer goed.

Benjamin Dupont 2023

Zeer goede uitleg van de uit te voeren werkzaamheden en de zorgen van de kelder door de heer Rombaux Christian. Professioneel en zeer vriendelijk.

Chicciboom 2023

Volledige expertise met een oplossing aangepast aan onze behoeften en ons budget. Met dank aan Albertino voor zijn tijd en kennis.

Merylie Megank 2023

Een grote dank aan de heer Mingerulli Lorenzo voor uw eerlijkheid. Het probleem bij mij te hebben opgemerkt (een absolute aanbeveling, deze persoon kent zijn vak !!!)

Alain Hendrickx 2023

Guillaume Desoignies 2023

De heer Rombaux Christian gaf zeer goed advies en begreep mijn verzoek perfect. Zeer professionele en onberispelijke uitleg!

Annick Van der Poorten 2023

Chantal Renac 2023

Zeer prettig persoon, goed advies, kent haar werk, ik beveel haar aan bij mensen die een correcte offerte met advies willen.

Luca Bastien 2023

Topervaring met Carina, professioneel, glimlachend en zeer goed advies! Ik ben volledig overtuigd! Ik raad 1000% aan!

Savina D'aurizio 2023

OK, voorlopig helemaal tevreden met de opvolging van ons dossier, ik hoop op resultaat!! En dankzij de technicus Jeremia Noviello.

John Redwood 2023

Zeer informatief, kon mij helpen door diverse vragen te beantwoorden over mijn andere renovatieprojecten en mij goed advies te geven.

Caroline Lemerle 2023

De Albertino-technicus, zeer professioneel en goed advies. Hij weet waar hij het over heeft en beantwoordt alle vragen.

Mike Chonquerez 2023

Zeer vriendelijke persoon. Zeer goede uitleg. Iemand die het probleem correct uitlegt met dank aan Cappiello Carina.

Fred Bodart 2023

Vriendelijke deskundige. Uiteindelijk uitleg gevolgd door concreet advies... En geen bijkomende kosten!!!

Guy Bertholomé 2023

Met dank aan Christian Rombaux voor zijn advies, zijn expertise en zijn vriendelijkheid. Ik zal Murprotec aanbevelen aan de mensen om mij heen.

Benjamin Desroeux 2023

Infiltratie van de muren van mijn wachtkamer en mijn spreekkamer. Zeer goede organisatie, rekening houdend met de eisen omtrent geluid tijdens overleg. Zeer schone en goed schoongemaakte werkplek! Luisteren en hun best doen om oplossingen te bieden voor verzoeken. Contact met de contractmanager zeer positief! Vriendelijk, legt goed uit.

Bénédicte Van Beneden 2023

Zeer goede ontmoeting met de heer Michael Lenoir. Zeer duidelijke uitleg.

Sophie Fauville 2023

Er wordt goed naar de medewerker geluisterd. Hij zocht naar een oplossing.

Gregory Gelpi 2023

De heer Albertino gaf uitstekend advies en was zeer professioneel. Hij luisterde en nam de tijd om alles van A tot Z uit te leggen.

Karol Brousmiche 2023

Deze morgen Koen over de vloer gehad (niet lang moeten wachten) n.a.v. vochtproblemen in de woning. Aangename man die de problemen vaststelde maar moest constateren dat er een dakwerker aan te pas zal moeten komen. Wel duidelijke toelichting en vriendelijke service. Ik kan de firma alvast aanbevelen qua klantvriendelijkheid en oplossingsgericht denken.

Sven Seys 2023

Voor mijn probleem van opstijgend vocht deed ik beroep op Murprotec. Alles verliep zoals afgesproken, vlotte service en de werken werden op relatief korte termijn en proper uitgevoerd. Ook was het ook een plezier om te mogen samenwerken met werfleider Roland Baleine, die steeds met de glimlach klaarstaat, professionele uitleg geeft, vragen vakkundig beantwoordt en steeds rekening houdt met de wensen van de klant. Ook was er een vlotte en correcte communicatie. Kortom, het was een fijne samenwerking!

Jenca Verstraeten 2023

Uitstekende service! In het bijzonder dank aan Roland om mee te helpen zoeken naar een oplossing.

Nathalie Vanderhaegen 2023

Maxim Celis 2023

Vriendelijke en heldere service en advies op maat. Aanrader

Lotte Esch 2023

Zeer professioneel en vriendelijk advies gekregen

Bryan Verstraete 2023

Clara Declercq 2023

Heel snelle en goede service!

Nicky De Boom 2023

Ik ben erg tevreden en ze gaven goed uitleg en de werken waren in orde en mooi na te werken opgekuisd.

Martine Vandendriessche 2023

Ze komen alles opmeten.

Mora Keeper 2023

Snel, attent, beschikbaar, mevrouw Carina Cappiello beantwoordde al onze vragen. Ik raad ten zeerste aan.

Neko- Gacha 2023

Heel goed geholpen door Brecht en de persoon die de werken kwam uitvoeren had veel ervaring en heeft alles proper opgekuist.

Danielle Lemants 2023

Zeer correct! Snelle analyse uitgevoerd door vriendelijke professional!

Robin 2023

Tevreden van het werk, ook van Brecht, Steven en Kristof. Heel vriendelijk.

Kevin Sterck 2023

Super goeie uitleg van Roland Baleine.

Francis Sarrasin 2023

De permanente oplossing voor bijna al uw vochtproblemen

Ruben Leysen 2023

Een heel duidelijke uitleg door Kim. Was heel flexibel in de afspraak en heeft ons zeer snel voort geholpen. Er wordt mee nagedacht naar de beste oplossing en gekeken naar budgettaire mogelijkheden. Een aanrader!

Katrijn Schilders 2023

Zeer goed geholpen door Kim. Correcte informatie en geeft eigen ervaring mee op een professionele manier.

Pieter-Jan Claes 2023

Zeer tevreden, nuttig en snel advies gekregen bij het vochtprobleem in onze woning ! Bedankt.

Delphine Tytgat 2023

Zeer tevreden met de offerte, de heer Rombaux Ch. Legde het proces uit, de gebruikte producten en begeleidde ons goed op de te behandelen muren. Ik raad dit bedrijf aan.

Stephanie Hulsens 2023

Contract uitgevoerd door de heer Rombaux. Zeer goede informatie en uitleg over de komende werkzaamheden.

Laurence Dufrasne 2023

Duidelijke uitleg, dankzij Christian Rombaux!

Cyrille Lahousse 2023

Geweldige expertise van Christian Rombaux! Ik raad het aan.

Rayan Boulanger 2023

Goede uitleg, zeer aardige deskundige, aanrader!

Emmanuel Keldermans 2023

Christian Rombaux nam de tijd om ons te adviseren en onze vragen te beantwoorden, met alle sympathie.

Thomas Coenen 2023

Dank aan de heer Christian Rombaux voor zijn zeer volledige uitleg, ik ben gerustgesteld voor de voortzetting van het werk

Yves Cocu 2023

Zeer tevreden van de dame die mij geholpen heeft met mijn bestelling van filters. Ik geraakte er niet uit en zij nam de tijd om dit telefonisch heel gedetailleerd uit te leggen en mijn bestelling op te volgen. Twee dagen later had ik mijn filters al. Thanks Evelien!

Aline VDA 2023

Zeer tevreden over de werfleider Guy Geldof. Is prima op tijd met zijn afspraken en neemt ook zijn tijd met de klant om tot een goed resultaat te bereiken. Dankjewel Guy voor het inloggen met de cta . Topprestatie 👍👍👍👍

S.A 2023

Zeer vriendelijke dame aan de telefoon. Super geduldig, ook al moest ze vaak dingen herhalen (ik ben nl. slechthorend). Ik mocht haar (Eveline) steeds terug contacteren mocht ik nog vragen hebben.

Moni Lauryssen 2023

Vriendelijke mevrouw aan de telefoon ( bij navraag bleek : Evelien Van Zummeren). Ik belde voor meer info rond offerte. Duidelijk en informatieve uitleg. Ik contacteer jullie zeker opnieuw om een offerte aan te vragen voor onze werken volgende jaar.

Inge Verhas 2023

Kim kwam langs vandaag en gaf grondige en uitgebreide informatie over mogelijke oplossingen. Hij dacht mee en bezorgde een duidelijke offerte. Super ervaring.

Ilse De Paepe 2023

Vandaag bezoek gehad van een zeer vriendelijke vochtexpert, Kim. Ik stond ervan te kijken hoe complex dit probleem is! We hadden al verschillende firma's over de vloer gehad, maar geen enkele andere legde het probleem zo verstaanbaar uit. Vrienden van ons zijn ook klant bij jullie en zijn ook nog steeds zeer tevreden, zeker aangezien jullie een definitieve oplossing bieden.

Leen Thys 2023

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed gedaan werk. Wij zullen nogmaals van uw diensten gebruik maken.

Virginie Abinet 2023

Een zeer nauwkeurige manier van werken en communiceren! Top service merci Murprotec Tessenderlo.

Cliff Vangheluwe 2023

Zeer vriendelijk en goede opvolging van de dame aan de telefoon, Evelien bedankt.

Charisse Willam 2023

Super vriendelijk service! Bedankt voor alles.

Sandy Hambückers 2023

Zeer professioneel tewerk gegaan.

Rebeca Martens 2023

Zeer tevreden, nuttig en snel advies gekregen bij het vochtprobleem in onze woning ! Bedankt.

Delphine Tytgat 2023

Zeer blij met de geleverde service. Snelle respons en professioneel advies!

William Beyst 2023

Super goeie uitleg van Roland Baleine.

Francis Sarrasin 2023

Wij hebben Murprotec gecontacteerd om opstijgend vocht te laten behandelen. Een correcte eerste uitleg bij ons thuis. De opmetingen door Laura verliepen professioneel. De vakman die kwam heeft alles perfect en met heel veel vakbekwaamheid uitgevoerd en heeft alles netjes achtergelaten. Een hele dikke pluim voor het hele team!

Patrick Van Beveren 2023

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Walter Knockaert 2023

Zeer vriendelijke medewerkster, fijn contact, zeer behulpzaam.

Joke Wauters 2023

Uitstekende relatie met de deskundige, Christian Rombaux. Wij danken hem voor zijn transparantie, zijn expertise en zijn goede humeur.

Nicolas Devilez 2023

Super goede service. Murprotec zelf kan voor ons niet veel doen, maar heeft heel goed advies gegeven om onze kelder zelf aan te pakken en het vocht tegen te gaan!

Tania Van De Gucht 2023

Na een zeer grondige uitleg van Frédéric besloten om een ventilatiesysteem van Murprotec te laten plaatsen. De luchtvochtigheid is voelbaar lager, de luchtkwaliteit beter en sindsdien worden we niet meer met hoofdpijn wakker. Zeker een aanrader!

Roos Verleyen 2023

Prima service: komen beloftes na wat betreft datums huisbezoek, installatie en opvolging. Prijs-kwaliteit 👍🏻 Hadden last van vocht in o.a. grote ruimte. Hebben ze het nodige denkwerk verricht om dit optimaal te kunnen opvangen. En is gelukt! Geen condens meer op ramen. Werfleider Brecht Roef is steeds bereikbaar en geeft info waar nodig.

Elke De Schryver 2023

Wij raden de heer ROMBAUX Christian aan, die zeer professioneel en vriendelijk is.

Rici S.T. 2023

Vandaag Brecht op bezoek gehad. Deftige uitleg gekregen en hij stelt je wel gerust. Nu is het afwachten op de effectieve werken.

Jessica Stoelzaet 2023

Super vriendelijk, enorm veel informatie gegeven. Zetten de mensen niet int zak. Echt een aanrader!!!

Geert B. 2023

Een professioneel, eerlijk en toegewijd team. Er werd zelfs een tweede bezoek gepland met een locatiemanager om onnodig werk te voorkomen en te controleren wat er gedaan moest worden. Aanbevelen!! Ps: hartelijk dank aan Naura voor haar beschikbaarheid en vriendelijkheid!

Anne-Marie Togmat 2023

Veel en professionele informatie

Stijn Bouré 2023

Bedankt voor het langskomen en het zeer gedetailleerde advies. Het is een genoegen om het project met uw bedrijf uit te voeren.

Alexander K. 2023

Super ervaring, keek naar wat het probleem is, gaf ons alle nodige tips en jaagde ons niet onnodig op kosten.

Stijn Van Meer 2023

Heel professioneel! Na de aanvraag contacteerde Frederic ons binnen de 48u! Zijn bezoek ter plaatse was uiterst deskundige en we twijfelden niet om met Murprotec in zee te gaan. Hun expertise is door hun jarenlange bestaan inmiddels bewezen. Na het ondertekenen van de overeenkomst kwam Roland langs om de werken te inspecteren en in te plannen. Ook hier verliep alles vlekkeloos. Kortom: een firma die klanten behandelt zoals klanten moeten en willen behandeld worden. En nu +30 jaar genieten van hun gegarandeerd resultaat 😎

Mathijs Timo 2023

Serieus en professioneel team dat goed weet wat het werk is om een zeer aardige persoon te bereiken die zeer tevreden is met hun service ...

Melissa Loyson 2023

De installatie werd geplaatst volgens afspraak en de werfleider (Roland) heeft de nodige uitleg aan ons verschaft en achteraf de aansluiting in orde gebracht voor de opvolging op de dispatch van het toestel.

Thierry Deconinck 2023

Mevr. Naura doe haar werk met plezier en dat zie je!

Gunther Van camp 2023

Onlangs kochten wij een woning. De vorige eigenaars vertelden ons dat de woning zo’n 20 jaar geleden door Murprotec behandeld was tegen opstijgend vocht. Omdat we graag willen schilderen en behangen wouden we zekerheid over de staat van de muren. Een 2-tal weken na ons telefoongesprek kwam Brecht ter plaatse. Hij nam een staal van elke muur en deze zijn nog steeds droog, ook gaf hij nog enkele handige tips mee. Goede en verstaanbare uitleg!

Jasina Van Wijmeersch 2023

Topservice Naura is de beste in haar vakgebied.

Aline Maurey 2023

Zeer goede service van Brecht, alles is tip top in orde.

Julie Van Swalm 2023

Naura is bij mij langsgekomen en ik heb een hele goede ervaring gehad met haar. Uiteindelijk de diensten van Murprotec niet nodig gehad, maar zij heeft me wel een hele mooie uitleg gegeven over mijn vochtprobleem waarmee ik zelf verder aan de slag kon. Ze is zeer professioneel en behulpzaam. Top!

Stefanie Van Den Neste 2023

We hebben professioneel advies gekregen waarmee we zelf aan de slag kunnen van een zeer vriendelijke vertegenwoordiger. Super!

Bruno De Coen 2023

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Noah F. P. 2023

Hoewel het bedrijf in onze situatie gezien de oorzaak van het probleem niet veel kon doen, nam de persoon ter plaatse de tijd om de situatie te analyseren en mogelijke oplossingen voor te stellen om ons te helpen. Responsieve, prettige en beschikbare persoon!

Gaelle Dehon 2023

Dank aan de heer ROMBAUX, de verkoopvertegenwoordiger van Murprotec, voor zijn vriendelijkheid...zijn professionaliteit en zijn beschikbaarheid...om geadviseerd te worden

Catherine Beka 2023

Zeer goede indruk van de heer Christian Rombaux. Grote professionaliteit, ernst en zeer duidelijke uitleg. Mijn probleem is eindelijk opgelost!! Dankjewel

Florence Dechamps 2023

Zeer goede uitleg van de uit te voeren werkzaamheden en de zorgen van de kelder door de heer Rombaux Christian. Professioneel en zeer vriendelijk

C. 2023

Professioneel interview met Christian Rombeaux.

sergio scalzo 2023

De heer Rombaux Christian is een goede professional die alle stappen goed uitlegt.

murielle bataille 2023

Christian Rombaux: Zeer duidelijke uitleg. Erg aardig.

Eddy D. 2023

Afspraak met de heer Montagna, zeer professioneel, met het nodige advies en uitleg. Zeer vriendelijk, kortom hij weet goed wat hij verkoopt. Ik raad ten zeerste aan.

Thierry Cosse 2023

Zeer vriendelijk en professioneel contact met Julien en Christian!

Florence L. 2023

Alles verliep zoals beloofd en afgesproken. Het draineren van de uitermate natte kelder werd uitgevoerd door een ware vakman. Een harde, snelle werker. Respect! Het resultaat is verbluffend!

Mark Van Hoye 2023

Nadat we enkele twijfelachtige vlekken op de bodem van enkele muren hadden opgemerkt, namen we contact op met het bedrijf dat ons 2 dagen later een expert stuurde, in dit geval Thomas Rosen. Na een snelle beoordeling met zijn apparaat vertelde Thomas ons met een grote glimlach dat er geen vochtprobleem was. We waren blij met het oordeel en de eerlijkheid van de expert want we waren bang voor oplichting. Zou het zeker aanraden 👍🙂

Jean-Pierre 2023

De garantie en de zekerheid is top. De prijs berust in op kwaliteit en service. Me aangeraden door vrienden.

Marie-Ange Dhondt 2022

Vriendelijk goede uitleg en snel geholpen.

Elke Jabobs 2023

Ik wil graag 'Dank u' zeggen voor uw tussenkomst en uw goede werk... vooral uw briljante en deskundige Naura voor haar probleemoplossend vermogen. Ze deed echt meer dan verwacht. Om eerlijk te zijn heb ik in lange tijd niet zulk kwaliteitswerk gezien. Bedankt Batibouw & Murprotec.

Adil Azmi 2023

Het werk werd zeer goed uitgevoerd en de opvolging was zeer professioneel: perfecte dienst na verkoop! Vriendelijke mensen aan de telefoon en ter plaatse. Schriftelijke garantie van 30 jaar... Niets op aan te merken! Ik ben tevreden!

Virginie 2023

Ik kreeg snelle respons op mijn offerteaanvraag en er werd uitgebreid de tijd genomen om alles te bekijken en bespreken. De afspraak om de werken te komen uitvoeren volgde ook snel na bevestiging van de offerte. De werfleider kwam ook langs tijdens de werken om te kijken of alles goed verliep. Salvatore is de man die alles kwam uitvoeren en ik ben meer dan tevreden over de hele lijn! Een topkerel, zeer bekwaam, betrouwbaar en professioneel van A tot Z. Hij is qua persoonlijkheid ook echt een heel fijn iemand. Ook de afwerking en het opkuisen door hem gebeurde ver boven mijn verwachtingen. Hij liet het huis bijna netter achter dan bij aanvang van de werken 😉. Duizend maal dank Salvatore, hopelijk hebben veel klanten het geluk jou over de vloer te krijgen voor een TOPuitvoering van hun werken!

Julie 2023

Werken uitgevoerd door Christophe. vriendelijk, behulpzaam en zeer professioneel.

Didier L’homme 2022

We hebben 2 CTA's laten installeren en 1 muur laten behandelen (injectie + bekuiping). De planning en communicatie ging heel vlot. Een extra bedankje aan Guy die zeer professioneel te werk ging en zijn tijd nam om alles goed na te kijken om de juiste diagnose te stellen! De werken zelf zijn ook heel netjes uitgevoerd. Buizen en kabels liggen mooi recht en het huis was ook proper achter gelaten. Ook de na-service is top! Ik had enkele vraagjes bij de CTA en kon Murprotec meteen bereiken en werd ook snel geholpen. Heel transparante en professionele firma. Dankjewel!

Jordy Vandeput 2023

Zeer tevreden van Murprotec. Verstaanbare uitleg over het product en de uit te voeren werken. Afspraken worden gemaakt en correct nageleefd. De technieker werkt zeer efficiënt en heel proper, hij neemt ALLE vuil mee en laat de werkplek heel proper achter. De werfleider komt tevens ook nog eens langs om te zien dat alles naar wens verloopt. Een echte aanrader voor je vochtprobleem.

Henk 2023

Wij hadden last van opstijgend vocht. Met Murprotec contact genomen omdat vrienden van ons er reeds met gewerkt hadden. Wel iets langer moeten wachten eer we gecontacteerd werden. Diagnose werd de tijd voor genomen alsook de uitleg naar ons toe. Donderdag en vrijdag zijn ze dan de injecties komen doen. Proper werk en vriendelijke werkman. Binnen 8 maanden moeten we terug contact opnemen voor een controle.

Teejay S. 2022

Ik heb alleen positief gesprek van jullie werken gekregen. Zeer proper gedaan, zeer professioneel. Op tijd en altijd een antwoord per telefoon of E-mail. Dank u wel daarvoor. Als ik moet terug met jullie werken zal dat onmiddellijk doen.

Gretel Matthys 2022

Wat langer moeten wachten door de drukte, maar wel zeer goed geholpen. Top Mercie Tim.

Stephane de Longueville 2022

Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Rudolf Dewinter 2023

Leen Van der Auwera 2022

Yves De Bie 2022

Installatie van een machine om condensatie en lucht te behandelen. Keurig werk en totale efficiëntie. Ik zou het aanbevelen!

Andrea Pentronio 2022

Hun luchtbehandelingskast is sinds vorig jaar in mijn huis geïnstalleerd, ik had eindelijk een winter zonder condensatie en schimmel. De prijs is het resultaat waard, bedankt!

John B. 2022

Vocht aan de onderkant van de muren, gestopt door hun injecties. Efficiënt! :)

Julien Hairson 2022

Gevel mooi en waterdicht gemaakt door Murprotec. Professioneel werk.

Jean Marc Franquet 2022

Keldervochtprobleem opgelost sinds de tussenkomst van Murprotec. Geen zorgen meer.

Greg D. 2022

Hartelijk dank aan uw medewerker voor zijn medeleven, zijn menselijkheid en zijn advies.

Alice Canvat 2023

Tessenderlo super team 👍👍👍

Huseyin Usluoglu 2023

Zeer zeer tevreden van Murprotec! 23 jaar geleden onze kelder tegen grondwater laten behandelen en nog steeds kurkdroog. Vandaag een revisie gekregen en nog steeds tiptop!

Barbara Vos 2023

Ik heb Murprotec gecontracteerd ivm een vochtprobleem dat wij in de living hadden. Mijnheer Johan Peeters is langsgeweest en heeft een hele goede uitleg gedaan over wat er aan de hand is en mogelijke oplossingen gegeven. Zeker een aanrader!

Elisa Taormina 2022

Zeer goede service, vriendelijke werknemers, netjes gewerkt. Ik ben een tevreden klant

Els De Geyter 2022

Een super tevreden klant. Het hele proces is verlopen in een zeer aangename sfeer, personen die over de vloer zijn geweest waren allemaal heel vriendelijk en zeer professioneel. Meer dan tevreden dat ik voor Murprotec heb gekozen. Meer dan een topteam !

Carine Coenen 2022

We hadden een adviserende gesprek met de heer Murgia Sergio van murprotec. Heel snel was het duidelijk dat er geen samenwerking zou zijn. Maar toch ontzettend tevreden over de manier van werken & adviseren.

Nicolas Derudder 2022

Murprotec heel blij het vocht is helemaal weg. Super werk, zou ze iedereen aanraden.

Denise Vanderheyden 2022

Allereerst bedankt voor de sublieme afwerking. Wij zijn super tevreden. Van begin tot einde een aangename sfeer, zeer vriendelijk, behulpzaam. Er werd echt geluisterd naar onze wensen en wat wij willen en zien zitten zowel qua budget als esthetische afwerking hier werd echt de tijd voor genomen. We wisten wat er ging gebeuren en dit is gewoon weg super afgewerkt ook werd het stof die is gemaakt tijdens de werken netje opgeruimd. Wij zijn enorm tevreden dat we voor murprotec gekozen hebben. Dank je wel Guy Geldhof van murprotec Tessenderlo om dit in zo een goede banen te leiden. Als ik iemand weet die in de toekomst vochtproblemen heeft raad ik jou zeker aan! Bedankt!

Milo Buysse 2022

Zeer persoonlijke service en een goede uitleg van het product. Ik ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk en raad Murprotec zeker aan als je een vochtprobleem hebt!

I.M.

Topervaring! Ja, een vochtbehandeling kost veel geld, maar is nu eenmaal zo. Snel na de eerste contactopname ging het bezoek ter plaatse door, volledig covid-proof. We kregen een goede uitleg met onmiddellijk schriftelijke offerte. Volledig vrijblijvend want de vertegenwoordiger drong niet aan tot ondertekenen! Hij was bovendien altijd vlot bereikbaar. Het technisch plaatsbezoek was ook top, covid-proof en veel uitleg met antwoorden op al onze vragen. De uitvoerder was zeer vriendelijk, heeft proper gewerkt, volledig volgens de covid-regels, en ook hier alle nodige uitleg. Zeer goede ervaring!

Y.B.

Eén maand geleden hebben we bezoek gehad van de vochtexpert van Murprotec. Na een zeer uitgebreide diagnose en gedetailleerde uitleg van de vochtexpert hebben we besloten om met Murprotec in zee te gaan. Gisteren waren de werken reeds klaar en we zijn zeer tevreden. De afspraken zijn perfect nagekomen en zeker een positief woordje over de werkmannen: zeer vriendelijk en alles perfect proper achtergelaten. Misschien niet de goedkoopste, maar Murprotec heeft alles nagekomen zoals ze beloofd hadden. We hebben wel enkele dagen moeten wachten op een telefoontje na onze aanvraag maar de vochtexpert wist ons ook wel te vertellen dat het ongelooflijk druk is. Zeer tevreden en top werk van de werkmannen!

C.D.

Murprotec is een zeer professioneel bedrijf. Ik raad hen aan iedereen aan. Super goede follow-up en een echte interesse in uw vochtproblemen.

D.H.

Alle werken zijn uitgevoerd zoals beloofd. Voorlopig is het vochtprobleem volledig opgelost, binnen enkele maanden volgt nog een extra controle, maar we zijn blij dat we Murprotec gecontacteerd hebben.

S.D.

De oplossing voor je vochtproblemen.

J.G.

Wij hadden last van opstijgend vocht. Vrienden hadden reeds samengewerkt met Murprotec en waren enthousiast over de service. We namen contact op met Murprotec contact via het contactformulier, waarna we even moesten wachten tot we gecontacteerd werden. Ze namen hun tijd voor de correcte diagnose alsook voor de uitleg naar ons toe. Donderdag en vrijdag zijn ze de injecties komen uitvoeren. Echt proper werk en een vriendelijke werkman. Binnen 8 maanden moeten we terug contact opnemen voor een controle.

T.S.

Ongeveer een jaar geleden hebben wij via Murprotec onze kelder laten behandelen. Ze hebben zeer proper werk geleverd met respect voor alle materialen. We zijn zeer tevreden en ons vochtprobleem is ook opgelost.

T.V.

Zeer correcte en professionele service. De vochtexpert had ons gemakkelijk kunnen overhalen om te investeren in bepaalde oplossingen, maar gaf eerlijk toe dat dit voorlopig niet nodig is. Advies op maat.

M.R.

We zijn meer dan tevreden over de gang van zaken. De werken zijn correct verlopen en de afspraken werden stipt nageleefd. Dankzij de expert (Opdenakker) werd de juiste diagnose gesteld.

Mergaerts – Betekom

Ik heb een Murprotec luchtreiniger laten installeren en ik ben zeer tevreden. Uitzonderlijk goede resultaten.

B.F.

Absoluut geen problemen gekend bij Murpotec! Alles werd perfect opgevolgd en heel vriendelijke service. Ons vochtprobleem opgelost.

T.D.M.

De werken werden volgens afspraak uitgevoerd en zijn zeer ordentelijk uitgevoerd. We hadden schrik voor onze vloerbekleding maar deze is zeker niet beschadigd geraakt.

Boutmans – Kessel-Lo

Vorige week bezoek gekregen van Greg. Zeer snel en toch zeer professioneel. Vriendelijk en ‘to the point’. Met een objectieve kijk op het probleem en met oprechte hulpvaardigheid. Een aanrader!

Firmin P.

Heel tevreden van, komen hun afspraken stipt na en werken proper en laten alles netjes achter.

Els G. – Mechelen 27/03/2020

Zeer persoonlijke service en een goede uitleg van het product. Ik ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk en raad Murprotec zeker aan als je een vochtprobleem hebt!

Iris M. 2019

1 maand geleden hebben we bezoek gehad van de vochtexpert van Murprotec. Na een zeer uitgebreide diagnose en gedetailleerde uitleg van de vochtexpert hebben we besloten om met Murprotec in zee te gaan. Gisteren waren de werken reeds klaar en we zijn zeer tevreden. De afspraken zijn perfect nagekomen en zeker een positief woordje over de werkmannen, zeer vriendelijk en alles perfect proper achtergelaten. Mss niet de goedkoopste maar Murprotec heeft alles nagekomen zoals ze beloofd hadden. We hebben wel enkele dagen moeten wachten op een telefoontje na onze aanvraag maar de vochtexpert wist ons ook wel te vertellen dat het ongelooflijk druk is.

Christine D. - Tessenderlo 2019

Super bedrijf met vriendelijke medewerkers en een correcte uitvoering.

Jordy L. - Tessenderlo 2019

Gisteren is de heer Meirsman hier geweest voor de uitvoering van de behandeling tegen het opstijgend vocht. We zijn tevreden over zijn werk, zeer professioneel, en verzorgd en netjes. Met vriendelijke groeten,

Caroline L. – Geraardsbergen

Tot hiertoe enorm tevreden, ik wacht uiteraard de resultaten van de eindcontrole na de drogingstijd nog af.

Fam. Lucas – Vossem

Zeer tevreden over de werken, de werkmannen hebben alles netjes achtergelaten en wij wachten nu het eindresultaat af.

Dhr. Hoquet – Wespelaar

Beste, Zoals voorgesteld, heeft Murprotec nazicht gedaan of er lekken waren, met volgend resultaat : “Inspectie vochtschade aan scheidingsmuur keuken en achtergevel, na onderzoek blijkt dat er een microlek is aan de stopkraan onder de gootsteen en het stuk leiding eronder in slechte staat is.” Blijkt dus gemakkelijk te verhelpen. Bij deze wens ik u te bedanken voor de professionele en klantvriendelijke tussenkomst (en de goede raad).

Rasschaert Raf – Schelebelle

We hebben op 14/4/2015 1e bezoek gehad van Gaston Loontiens en dit naar aanleiding vochtprobleem inkomhal. Bleek dat enkel het pleisterwerk onderaan muur verbinding maakte met onderlaag en daardoor vocht aanzoog. Oplossing is simpel, doch de snelheid, eerlijkheid en het professioneel advies van dhr Loontiens heeft is zeer aangenaam verrast. We zijn nu gerustgesteld en hopen uiteraard op jullie geen beroep te moeten doen, doch wij zullen niet nalaten om voor jullie reclame te maken. Goede zaken mogen ook eens benadrukt worden ! Nogmaals dank!

Luc & Giovanna – Knokke-Heist

Beste Peter, Langs deze weg willen wij je bedanken voor het advies die je ons gaf voor het vochtprobleem in onze woning. Deze was eerlijk en oprecht gegeven. Met vriendelijke groet.

Katia & Freddy

Alles wordt perfect afgewerkt.

P.H.

Ben jij ook een tevreden klant van Murprotec? 

Heb ook jij de hulp ingeroepen van Murprotec om vocht te bestrijden? We horen graag wat je vond van de voorgestelde behandeling, onze service en het resultaat. Dankzij jouw feedback kunnen we onze dienstverlening nog beter maken. 

Laat hier jouw review achter1
Vraag nu je gratis expertise aan
Bedankt!

Je hebt een gratis expertise aangevraagd voor je vochtprobleem.

Loading...
Oops!

Er heeft zich een fout voorgedaan, gelieve opnieuw te proberen.

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading