Onze kwaliteitsgarantie voor vochtbestrijding

Voor elk vochtprobleem een waterdichte oplossing

Iedereen heeft recht op een gezonde woning. Dat is ons credo.

Elk lid van de Murprotec-groep zet zich dagelijks in om van huizen in heel Europa weer een veilige, vochtvrije thuis te maken.

Met ruim 65 jaar ervaring in vochtbestrijding weten we als de beste hoe we vochtproblemen snel en doeltreffend kunnen oplossen. Voor elk vochtprobleem hebben we een waterdichte oplossing ontwikkeld.

Bij Murprotec mag je zeker zijn van de hoogste kwaliteit: van expertise, service, onderhoud, behandelingsmethodes en garanties. We zijn niet voor niets marktleider voor vochtbestrijding in Europa.

Heb je last van vocht in huis?

Vraag snel een gratis expertise aan bij Murprotec.

Je huis wordt weer een thuis dankzij onze definitieve vochtbehandelingen.

Gratis expertise
Een lachende jonge moeder en vader staan thuis in hun woonkamer en houden elk een kind op hun arm
Icoon medaille (geel)

#1 vochtexpert
in Europa

Icoon huis met oprichtingsdatum van Murprotec (geel)

65+ jaar
ervaring

Icoon afsluiting werf (geel)

12.000 werven
per jaar

Icoon wereldbol (geel)

Actief in 8
Europese landen

10x zeker van kwaliteit met onze kwaliteitsgarantie

Hoe we er dagelijks naar streven om de kwaliteit hoog en onze klanten tevreden te houden? Daarvoor dient onze kwaliteitsgarantie.

Geef vocht in huis geen kans. Kies voor Murprotec.

Icoon medaille nummer 1 (blauw)

1. De klant op de eerste plaats

Tevreden klanten in een gezonde woning, daar doen we het voor. De duizenden interventies die we jaarlijks in heel Europa mogen doen, zijn een mooi bewijs van jullie vertrouwen.

Icoon vergrootglas (blauw)

2. Nauwkeurige en grondige expertise

Doeltreffende vochtbestrijding begint bij een juiste diagnose van het vochtprobleem. Dankzij een grondige expertise achterhalen we de oorzaken, en kunnen we maatwerk tegen vocht aanbieden.

Icoon offerte (blauw)

3. Vaste prijs zonder verrassingen

Na de gratis expertise krijg je meteen een vaste prijs voorgesteld. Die komt later integraal op je factuur terecht, zonder bijkomende kosten. Ken je onze comfortabele financiering trouwens al?

Icoon checklist (blauw)

4. Werfbezoek door de werfleider vóór de werken

De werfleider controleert de expertise en de werf voordat we starten met de vochtbestrijding. Alweer een bijkomende garantie voor onze klanten dat de werken feilloos en volgens de gemaakte afspraken zullen verlopen.

Icoon kalender (blauw)

5. Gerespecteerde uitvoeringstermijnen

Stiptheid is belangrijk voor onze klanten en onze medewerkers. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, houden we ons strikt aan de afgesproken uitvoeringstermijnen.

Icoon 3 sterren (blauw)

6. Verzorgde werken

Onze vakmensen gaan steeds netjes, snel en professioneel te werk. Dat is nodig, aangezien de meeste woningen met een vochtprobleem bewoond zijn.

Icoon werfleider (blauw)

7. Veilige werken

De veiligheid van onze medewerkers en onze klanten staat centraal. Zo plaatsen we een gekeurde stelling bij gevelwerken, dragen we beschermende kledij en gebruiken we steeds niet-toxische producten als het kan.

Icoon afstudeerhoedje (blauw)

8. Constante bijscholing van onze medewerkers

Elke dag ontwikkelen we nieuwe technieken en nieuwe producten. Onze medewerkers worden voortdurend getraind om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de bouw- en vochtbehandelingssector.

Icoon telefoonmedewerker (blauw)

9. Service na verkoop

Na de drogingsperiode komen we nog eens langs voor een controlebezoek. Samen met ons controleteam evalueer je de kwaliteit van onze vochtbehandelingen. Zo zijn we zeker van een vochtvrij resultaat.

Icoon kwaliteitsstempel (blauw)

10. Totale waarborg op het resultaat


Ruim 65 jaar ervaring maakt ons zeker van ons stuk. Op onze vochtbehandelingen geldt dan ook een garantie op het resultaat van 10 tot 30 jaar. Dat krijg je zwart op wit met een garantiecertificaat.

Kies voor de beste service in vochtbestrijding

Van gratis expertise over vochtbestrijding tot garantiecertificaat. Bij Murprotec ben je zeker dat je vochtprobleem professioneel wordt aangepakt. Zo kan je snel weer genieten van een gezonde woning.

Gratis expertise
Vrouw tekent lachend gezichtje op beslagen raam

Uitgebreide garantie op een vochtvrij resultaat

Bij Murprotec ben je zeker van een blijvend resultaat. Op onze vochtbehandelingen geldt namelijk een garantie tot maar liefst 30 jaar. Die belofte kunnen we ook echt aantonen. We zitten immers al meer dan 65 jaar in het vak.

Een definitief vochtvrij resultaat. Geen holle woorden bij Murprotec. Reken op:

  • Een garantie van 30 jaar op onze behandeling tegen opstijgend vocht

  • Een garantie van 10 jaar op onze kelderdrainagesystemen

  • Een garantie van 10 jaar op onze kelderdichtingen

  • Een garantie van 10 jaar op onze behandeling tegen doorslaand vocht

  • Een garantie van 5 jaar op onze luchtbehandelingssystemen (bij onderhoudscontract, 2 jaar zonder onderhoudscontract)

Is het resultaat van een van onze vochtbehandelingen toch niet zoals verwacht? Dan verzekeren we je met onze garanties dat we het probleem alsnog oplossen.

Meer informatie over onze garanties en de voorwaarden? Vraag ernaar bij je gratis expertise.

De Murprotec-werkwijze

Om vochtproblemen voorgoed te laten verdwijnen, hanteren we steevast eenzelfde plan van aanpak. Onze gestroomlijnde werkwijze werd de voorbije 65 jaar steeds verder geperfectioneerd, zodat we telkens dezelfde hoogwaardige kwaliteit van ons werk kunnen garanderen.

Icoon waarschuwing (geel)

Murprotec zet fors in op wetenschappelijk onderzoek. Onze R&D-afdeling bestudeert de schadelijke gevolgen van vocht op de gezondheid en woningen, onderwerpt onze behandelingen aan strenge kwaliteitscontroles en ontwikkelt exclusieve vochttechnologieën.

Hoe gaan we te werk?

Icoon klembord (geel)
1

Gratis expertise

Een vochtexpert komt langs om vochtmetingen te doen en het vochtprobleem te analyseren.

Icoon offerte (geel)
2

Voorstel op maat

Hij stelt vast welke vochtbehandeling nodig is om je vochtprobleem definitief op te lossen.

Icoon werfleider (geel)
3

Definitieve vochtbehandeling

Onze vakmensen gaan op de afgesproken datum aan de slag om het vocht definitief aan te pakken.

Icoon checklist (geel)
4

Controle na de werken

Na de werkzaamheden komen we nog eens langs om te controleren of alles goed verlopen is.

Reken op Murprotec om een betrouwbare en correcte expertise te maken van je vochtprobleem – volledig gratis. Zo ben je pas echt zeker van een definitieve oplossing van elk vochtprobleem. Dat beloven we met onze kwaliteitsgarantie.

Onze certificaten

Onze vochtbehandelingen werden gecertificeerd door enkele belangrijke instanties op de bouwmarkt. Een mooi bewijs van onze professionele aanpak en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

Logo van Protect

Protect-certificaat

Als Murprotec-klant ben je gratis gedekt door Protect. Dit certificaat garandeert efficiënt en betrouwbaar werk.

Uniek in BelgiëLogo van EURACOR

EURACOR-certificaat

 Sinds de aanvangsdatum van de Protect-polis in 2004 werd nog geen enkel schadegeval gemeld! Dit certificaat is daar het bewijs van.

Logo van BCCA

BCCA-certificaat

De Belgian Construction Certification Association onderwerpt onze werken aan onafhankelijke controles en ziet dat het goed is.

Een pas verhuisd jong koppel staat in elkaars armen in hun woonkamer vol kartonnen dozen

Een gezonde woning voor iedereen: maandelijkse aflossing

Maak je je zorgen om de kosten van een vochtbehandeling? Bij Murprotec vinden we het belangrijk om vochtbestrijding toegankelijk te maken voor iedereen. Iedereen heeft immers recht op een gezonde woning en een veilige thuis, ongeacht het budget.

De Eco-Comfortlening van Murprotec

Samen met onze partner Cetelem bieden we daarom een eenvoudige financieringsmogelijkheid aan. Waarom zou je een vochtbehandeling in één keer betalen als je de kosten ook maandelijks kan spreiden?

Lees meer over de Eco-Comfortlening

Onze klanten aan het woord 

En of onze klanten tevreden zijn van hun definitieve vochtbestrijding!

Alles verliep zoals beloofd en afgesproken. Het draineren van de uitermate natte kelder werd uitgevoerd door een ware vakman. Een harde, snelle werker. Respect! Het resultaat is verbluffend!

Mark Van Hoye 2023

Nadat we enkele twijfelachtige vlekken op de bodem van enkele muren hadden opgemerkt, namen we contact op met het bedrijf dat ons 2 dagen later een expert stuurde, in dit geval Thomas Rosen. Na een snelle beoordeling met zijn apparaat vertelde Thomas ons met een grote glimlach dat er geen vochtprobleem was. We waren blij met het oordeel en de eerlijkheid van de expert want we waren bang voor oplichting. Zou het zeker aanraden 👍🙂

Jean-Pierre 2023

De garantie en de zekerheid is top. De prijs berust in op kwaliteit en service. Me aangeraden door vrienden.

Marie-Ange Dhondt 2022

Vriendelijk goede uitleg en snel geholpen.

Elke Jabobs 2023

Ik wil graag 'Dank u' zeggen voor uw tussenkomst en uw goede werk... vooral uw briljante en deskundige Naura voor haar probleemoplossend vermogen. Ze deed echt meer dan verwacht. Om eerlijk te zijn heb ik in lange tijd niet zulk kwaliteitswerk gezien. Bedankt Batibouw & Murprotec.

Adil Azmi 2023

Het werk werd zeer goed uitgevoerd en de opvolging was zeer professioneel: perfecte dienst na verkoop! Vriendelijke mensen aan de telefoon en ter plaatse. Schriftelijke garantie van 30 jaar... Niets op aan te merken! Ik ben tevreden!

Virginie 2023

Ik kreeg snelle respons op mijn offerteaanvraag en er werd uitgebreid de tijd genomen om alles te bekijken en bespreken. De afspraak om de werken te komen uitvoeren volgde ook snel na bevestiging van de offerte. De werfleider kwam ook langs tijdens de werken om te kijken of alles goed verliep. Salvatore is de man die alles kwam uitvoeren en ik ben meer dan tevreden over de hele lijn! Een topkerel, zeer bekwaam, betrouwbaar en professioneel van A tot Z. Hij is qua persoonlijkheid ook echt een heel fijn iemand. Ook de afwerking en het opkuisen door hem gebeurde ver boven mijn verwachtingen. Hij liet het huis bijna netter achter dan bij aanvang van de werken 😉. Duizend maal dank Salvatore, hopelijk hebben veel klanten het geluk jou over de vloer te krijgen voor een TOPuitvoering van hun werken!

Julie 2023

Werken uitgevoerd door Christophe. vriendelijk, behulpzaam en zeer professioneel.

Didier L’homme 2022

We hebben 2 CTA's laten installeren en 1 muur laten behandelen (injectie + bekuiping). De planning en communicatie ging heel vlot. Een extra bedankje aan Guy die zeer professioneel te werk ging en zijn tijd nam om alles goed na te kijken om de juiste diagnose te stellen! De werken zelf zijn ook heel netjes uitgevoerd. Buizen en kabels liggen mooi recht en het huis was ook proper achter gelaten. Ook de na-service is top! Ik had enkele vraagjes bij de CTA en kon Murprotec meteen bereiken en werd ook snel geholpen. Heel transparante en professionele firma. Dankjewel!

Jordy Vandeput 2023

Zeer tevreden van Murprotec. Verstaanbare uitleg over het product en de uit te voeren werken. Afspraken worden gemaakt en correct nageleefd. De technieker werkt zeer efficiënt en heel proper, hij neemt ALLE vuil mee en laat de werkplek heel proper achter. De werfleider komt tevens ook nog eens langs om te zien dat alles naar wens verloopt. Een echte aanrader voor je vochtprobleem.

Henk 2023

Wij hadden last van opstijgend vocht. Met Murprotec contact genomen omdat vrienden van ons er reeds met gewerkt hadden. Wel iets langer moeten wachten eer we gecontacteerd werden. Diagnose werd de tijd voor genomen alsook de uitleg naar ons toe. Donderdag en vrijdag zijn ze dan de injecties komen doen. Proper werk en vriendelijke werkman. Binnen 8 maanden moeten we terug contact opnemen voor een controle.

Teejay S. 2022

Ik heb alleen positief gesprek van jullie werken gekregen. Zeer proper gedaan, zeer professioneel. Op tijd en altijd een antwoord per telefoon of E-mail. Dank u wel daarvoor. Als ik moet terug met jullie werken zal dat onmiddellijk doen.

Gretel Matthys 2022

Wat langer moeten wachten door de drukte, maar wel zeer goed geholpen. Top Mercie Tim.

Stephane de Longueville 2022

Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Rudolf Dewinter 2023

Leen Van der Auwera 2022

Yves De Bie 2022

Installatie van een machine om condensatie en lucht te behandelen. Keurig werk en totale efficiëntie. Ik zou het aanbevelen!

Andrea Pentronio 2022

Hun luchtbehandelingskast is sinds vorig jaar in mijn huis geïnstalleerd, ik had eindelijk een winter zonder condensatie en schimmel. De prijs is het resultaat waard, bedankt!

John B. 2022

Vocht aan de onderkant van de muren, gestopt door hun injecties. Efficiënt! :)

Julien Hairson 2022

Gevel mooi en waterdicht gemaakt door Murprotec. Professioneel werk.

Jean Marc Franquet 2022

Keldervochtprobleem opgelost sinds de tussenkomst van Murprotec. Geen zorgen meer.

Greg D. 2022

Hartelijk dank aan uw medewerker voor zijn medeleven, zijn menselijkheid en zijn advies.

Alice Canvat 2023

Tessenderlo super team 👍👍👍

Huseyin Usluoglu 2023

Zeer zeer tevreden van Murprotec! 23 jaar geleden onze kelder tegen grondwater laten behandelen en nog steeds kurkdroog. Vandaag een revisie gekregen en nog steeds tiptop!

Barbara Vos 2023

Ik heb Murprotec gecontracteerd ivm een vochtprobleem dat wij in de living hadden. Mijnheer Johan Peeters is langsgeweest en heeft een hele goede uitleg gedaan over wat er aan de hand is en mogelijke oplossingen gegeven. Zeker een aanrader!

Elisa Taormina 2022

Zeer goede service, vriendelijke werknemers, netjes gewerkt. Ik ben een tevreden klant

Els De Geyter 2022

Een super tevreden klant. Het hele proces is verlopen in een zeer aangename sfeer, personen die over de vloer zijn geweest waren allemaal heel vriendelijk en zeer professioneel. Meer dan tevreden dat ik voor Murprotec heb gekozen. Meer dan een topteam !

Carine Coenen 2022

We hadden een adviserende gesprek met de heer Murgia Sergio van murprotec. Heel snel was het duidelijk dat er geen samenwerking zou zijn. Maar toch ontzettend tevreden over de manier van werken & adviseren.

Nicolas Derudder 2022

Murprotec heel blij het vocht is helemaal weg. Super werk, zou ze iedereen aanraden.

Denise Vanderheyden 2022

Allereerst bedankt voor de sublieme afwerking. Wij zijn super tevreden. Van begin tot einde een aangename sfeer, zeer vriendelijk, behulpzaam. Er werd echt geluisterd naar onze wensen en wat wij willen en zien zitten zowel qua budget als esthetische afwerking hier werd echt de tijd voor genomen. We wisten wat er ging gebeuren en dit is gewoon weg super afgewerkt ook werd het stof die is gemaakt tijdens de werken netje opgeruimd. Wij zijn enorm tevreden dat we voor murprotec gekozen hebben. Dank je wel Guy Geldhof van murprotec Tessenderlo om dit in zo een goede banen te leiden. Als ik iemand weet die in de toekomst vochtproblemen heeft raad ik jou zeker aan! Bedankt!

Milo Buysse 2022

Zeer persoonlijke service en een goede uitleg van het product. Ik ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk en raad Murprotec zeker aan als je een vochtprobleem hebt!

I.M.

Topervaring! Ja, een vochtbehandeling kost veel geld, maar is nu eenmaal zo. Snel na de eerste contactopname ging het bezoek ter plaatse door, volledig covid-proof. We kregen een goede uitleg met onmiddellijk schriftelijke offerte. Volledig vrijblijvend want de vertegenwoordiger drong niet aan tot ondertekenen! Hij was bovendien altijd vlot bereikbaar. Het technisch plaatsbezoek was ook top, covid-proof en veel uitleg met antwoorden op al onze vragen. De uitvoerder was zeer vriendelijk, heeft proper gewerkt, volledig volgens de covid-regels, en ook hier alle nodige uitleg. Zeer goede ervaring!

Y.B.

Eén maand geleden hebben we bezoek gehad van de vochtexpert van Murprotec. Na een zeer uitgebreide diagnose en gedetailleerde uitleg van de vochtexpert hebben we besloten om met Murprotec in zee te gaan. Gisteren waren de werken reeds klaar en we zijn zeer tevreden. De afspraken zijn perfect nagekomen en zeker een positief woordje over de werkmannen: zeer vriendelijk en alles perfect proper achtergelaten. Misschien niet de goedkoopste, maar Murprotec heeft alles nagekomen zoals ze beloofd hadden. We hebben wel enkele dagen moeten wachten op een telefoontje na onze aanvraag maar de vochtexpert wist ons ook wel te vertellen dat het ongelooflijk druk is. Zeer tevreden en top werk van de werkmannen!

C.D.

Murprotec is een zeer professioneel bedrijf. Ik raad hen aan iedereen aan. Super goede follow-up en een echte interesse in uw vochtproblemen.

D.H.

Alle werken zijn uitgevoerd zoals beloofd. Voorlopig is het vochtprobleem volledig opgelost, binnen enkele maanden volgt nog een extra controle, maar we zijn blij dat we Murprotec gecontacteerd hebben.

S.D.

De oplossing voor je vochtproblemen.

J.G.

Wij hadden last van opstijgend vocht. Vrienden hadden reeds samengewerkt met Murprotec en waren enthousiast over de service. We namen contact op met Murprotec contact via het contactformulier, waarna we even moesten wachten tot we gecontacteerd werden. Ze namen hun tijd voor de correcte diagnose alsook voor de uitleg naar ons toe. Donderdag en vrijdag zijn ze de injecties komen uitvoeren. Echt proper werk en een vriendelijke werkman. Binnen 8 maanden moeten we terug contact opnemen voor een controle.

T.S.

Ongeveer een jaar geleden hebben wij via Murprotec onze kelder laten behandelen. Ze hebben zeer proper werk geleverd met respect voor alle materialen. We zijn zeer tevreden en ons vochtprobleem is ook opgelost.

T.V.

Zeer correcte en professionele service. De vochtexpert had ons gemakkelijk kunnen overhalen om te investeren in bepaalde oplossingen, maar gaf eerlijk toe dat dit voorlopig niet nodig is. Advies op maat.

M.R.

We zijn meer dan tevreden over de gang van zaken. De werken zijn correct verlopen en de afspraken werden stipt nageleefd. Dankzij de expert (Opdenakker) werd de juiste diagnose gesteld.

Mergaerts – Betekom

Ik heb een Murprotec luchtreiniger laten installeren en ik ben zeer tevreden. Uitzonderlijk goede resultaten.

B.F.

Absoluut geen problemen gekend bij Murpotec! Alles werd perfect opgevolgd en heel vriendelijke service. Ons vochtprobleem opgelost.

T.D.M.

De werken werden volgens afspraak uitgevoerd en zijn zeer ordentelijk uitgevoerd. We hadden schrik voor onze vloerbekleding maar deze is zeker niet beschadigd geraakt.

Boutmans – Kessel-Lo

Vorige week bezoek gekregen van Greg. Zeer snel en toch zeer professioneel. Vriendelijk en ‘to the point’. Met een objectieve kijk op het probleem en met oprechte hulpvaardigheid. Een aanrader!

Firmin P.

Heel tevreden van, komen hun afspraken stipt na en werken proper en laten alles netjes achter.

Els G. – Mechelen 27/03/2020

Zeer persoonlijke service en een goede uitleg van het product. Ik ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk en raad Murprotec zeker aan als je een vochtprobleem hebt!

Iris M. 2019

1 maand geleden hebben we bezoek gehad van de vochtexpert van Murprotec. Na een zeer uitgebreide diagnose en gedetailleerde uitleg van de vochtexpert hebben we besloten om met Murprotec in zee te gaan. Gisteren waren de werken reeds klaar en we zijn zeer tevreden. De afspraken zijn perfect nagekomen en zeker een positief woordje over de werkmannen, zeer vriendelijk en alles perfect proper achtergelaten. Mss niet de goedkoopste maar Murprotec heeft alles nagekomen zoals ze beloofd hadden. We hebben wel enkele dagen moeten wachten op een telefoontje na onze aanvraag maar de vochtexpert wist ons ook wel te vertellen dat het ongelooflijk druk is.

Christine D. - Tessenderlo 2019

Super bedrijf met vriendelijke medewerkers en een correcte uitvoering.

Jordy L. - Tessenderlo 2019

Gisteren is de heer Meirsman hier geweest voor de uitvoering van de behandeling tegen het opstijgend vocht. We zijn tevreden over zijn werk, zeer professioneel, en verzorgd en netjes. Met vriendelijke groeten,

Caroline L. – Geraardsbergen

Tot hiertoe enorm tevreden, ik wacht uiteraard de resultaten van de eindcontrole na de drogingstijd nog af.

Fam. Lucas – Vossem

Zeer tevreden over de werken, de werkmannen hebben alles netjes achtergelaten en wij wachten nu het eindresultaat af.

Dhr. Hoquet – Wespelaar

Beste, Zoals voorgesteld, heeft Murprotec nazicht gedaan of er lekken waren, met volgend resultaat : “Inspectie vochtschade aan scheidingsmuur keuken en achtergevel, na onderzoek blijkt dat er een microlek is aan de stopkraan onder de gootsteen en het stuk leiding eronder in slechte staat is.” Blijkt dus gemakkelijk te verhelpen. Bij deze wens ik u te bedanken voor de professionele en klantvriendelijke tussenkomst (en de goede raad).

Rasschaert Raf – Schelebelle

We hebben op 14/4/2015 1e bezoek gehad van Gaston Loontiens en dit naar aanleiding vochtprobleem inkomhal. Bleek dat enkel het pleisterwerk onderaan muur verbinding maakte met onderlaag en daardoor vocht aanzoog. Oplossing is simpel, doch de snelheid, eerlijkheid en het professioneel advies van dhr Loontiens heeft is zeer aangenaam verrast. We zijn nu gerustgesteld en hopen uiteraard op jullie geen beroep te moeten doen, doch wij zullen niet nalaten om voor jullie reclame te maken. Goede zaken mogen ook eens benadrukt worden ! Nogmaals dank!

Luc & Giovanna – Knokke-Heist

Beste Peter, Langs deze weg willen wij je bedanken voor het advies die je ons gaf voor het vochtprobleem in onze woning. Deze was eerlijk en oprecht gegeven. Met vriendelijke groet.

Katia & Freddy

Alles wordt perfect afgewerkt.

P.H.

Last van een vochtprobleem in huis?

Reken op een Murprotec vochtexpert om elk vochtprobleem definitief op te lossen.
Vul ons formulier in en wij contacteren jou zo snel mogelijk.

Of bel gratis 0800 14 607

icoon kwaliteit

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.

Ontdek onze kwaliteitsgarantie
1
Vraag nu je gratis expertise aan
Bedankt!

Je hebt een gratis expertise aangevraagd voor je vochtprobleem.

Loading...
Oops!

Er heeft zich een fout voorgedaan, gelieve opnieuw te proberen.

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies

Cookies stellen ons in staat uw bezoek aan onze website te optimaliseren, namelijk door sommige van uw gebruikersvoorkeuren op te slaan. Cookies kunnen ons ook in staat stellen u gepersonaliseerde reclame-inhoud voor onze eigen producten en diensten of die van onze partners aan te bieden. Meer informatie over hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt beheren, vindt u in ons cookiebeleid

Cookie Policy